Fekete dobozok a cégvezetésben
- amit mindig is tudni akartál, de soha nem mertél megkérdezni

• A Te cégedben is vannak vakfoltok, melyeket alig ismersz, pedig tudod, hogy fontosak?
• Gondolkoztál már azon, mi nyeli el mindig a pénzed, eredmény nélkül?
• Tudni akarod, mi azok titka, akik jobban teljesítenek versenytársaiknál?
• Pénzügyi kimutatások- és ami a számok mögött van


Hadd adjunk egy tippet!

Azt szokás mondani, hogy a cégvezetőnek mindenhez értenie kell. Aki azonban látott már céget közelről, az tudja, hogy a cégvezetők is csak emberek. Vannak dolgok, melyekben nem profik… sőt olyanok is vannak, akik jobban szeretnék, ha lehetőleg maguktól működne minden, az ő felügyeletük nélkül.

Például a vállalati informatika
Vagy a marketing
Vagy a biztonságtechnika
Vagy a pénzügyi kimutatások – és ami a számok mögött van


Ezek a területek olyanok egy cégben, mint a fekete doboz a repülőgépen: létfontosságúak, de meglehetősen titokzatosak annak, aki nem ismeri őket.

Pedig ha nem figyelsz rájuk, itt nagyon sok pénzt veszíthetsz!

A vaskos biztonságtechnikai útmutatók, a rohamosan fejlődő és megfoghatatlanul szerteágazó informatika sok cégvezető kedvét elveszi attól, hogy elmerüljenek a témában. Így jutnak odáig, hogy tudásbéli hiányosságaikat félinformációkkal, innen-onnan olvasott kétes eredetű cikkek „segítségével”, vagy a konkurencia másolásával próbálják korrigálni.

És itt elkeserítő hibákat lehet véteni...

Az összecsapott marketing, vagy a következetlen biztonságtechnika nemhogy nem hatékony, de kifejezetten veszélyes is. Annak a hitében ringat, hogy működik, miközben valójában csak szívja a vállalati pénzt, hatékonysága pedig a padlót súrolja.

Hogyan kerüld el ezeket a csapdákat és stabilizáld cégedet ezeken a „nemszeretem” területeken, anélkül, hogy doktorálnod kéne biztonságtechnikából?

Gyere el az AlphaSonic Fekete Doboz Reggelijére, és engedd, hogy rendet tegyünk a fejedben!

Regisztrálj most díjmentesen!

Az AlphaSonic Kft. vállalati informatikával foglalkozik, küldetése pedig ennek a területnek a forradalmasítása. Sok olyan céggel áll kapcsolatban, akik – hozzájuk hasonlóan – évek óta segítenek kis- és középvállalkozásoknak növelni a hatékonyságot és kiküszöbölni a hibákat ott, ahol azokat a legnehezebb észrevenni.

Az AlphaSonic vezetősége folyamatosan képzi magát itthon és más földrészeken. A kapcsolatépítés nagyasszonya: számtalan személyes konzultáción és rendezvényen vett már részt Európában, Amerikában és Ázsiában. Ennek köszönhetően időről időre új ötleteket honosít meg itthon. Most is hozott egy újdonságot: egy üzleti reggeli, mely kifejezetten a cégvezetés „nemszeretem” területeire koncentrál.


Mit ígérünk?

cégvezetők beszélnek cégvezetőknek: a Te problémáidat előadóink a saját bőrükön is tapasztalták, így tudják, mi rájuk a megoldás
minden előadónk profi a maga területén, és rutinos szónok, tehát érthető formában közvetíti üzeneteit, nem bonyolult szakszavakkal ködösít
amit itt megszerzel, az a Tiéd: olyan, mint egy kiváló egyszeri befektetés, mely egész életedben hasznodra lehet


Miről lesz szó?

8:30-09:00 Regisztráció
09:00-09:40  Te is kénytelen vagy úgy tenni, mintha értenél ahhoz, amit a könyvelőd átnyújt aláírásra? Most a Mérlegről és az Eredmény kimutatásokról is beszélünk, a világ legkevésbé értett üzleti dokumentumairól.
Előadó: Tölli Valéria - Potencsik Consulting.
09:40-10:00 Szünet- Kapcsolatépítés
10:00-10:20 Nem elég csak a riasztásról gondoskodni! Videómegfigyelés- miért is van rá kiemelten szükségünk?
Előadó: Pelyák Norbert - az Alphasonic Kft. biztonságtechnikai szakembere
10:20-10:50 Szünet- Kapcsolatépítés
10:50-11:30

Vállalati informatika: áldás vagy átok? Hogyan pörgesd maximumra a hatékonyságot és felejtsd el örökre a bosszantó meghibásodásokat?
Előadó: Kirov Kiril - az Alphasonic Kft. vezérigazgatója

11:30-12:00 Szünet- Kapcsolatépítés
12:00-12:20 Mi az a Szükséges Plusz? A Sokat Költő Vevőnél nem működnek a hagyományos marketingeszközök – sem a hideghívások, sem a tömegreklám. Hogyan vonzd őket magadhoz?
Előadó: Jagodics Rita, a Kereskedelmi Marketing Trendek vezető kereskedelmi tanácsadója


Ám nemcsak ezért gyere el!

Minden cégvezető tudja, hogy a kapcsolatépítés elengedhetetlen a növekedéshez. Milliók múlhatnak azon, hogy jó időben és jó helyen cserélj névjegykártyát. Ez az, amiben az AlphaSonic verhetetlen: csalhatatlan érzékkel hívja össze a hasonló méretű, közös érdekű vállalatokat és segíti elő új üzleti kapcsolatok kiépülését.


Hol és mikor?

Helyszín: 1044 Budapest, Ipari park utca 8.
Időpont: 2014. szeptember 2-án, 8:30-12:30-ig

Tudtad?

Olyan területek, mint a biztonságtechnika vagy a marketing, a legdinamikusabban fejlődő szakmák közé tartoznak. Sokan azonban épp azért maradnak le a költséghatékony újításokról, mert nem szívesen áldoznak időt a trendek követésére.


Gyere el, és...
• kapj választ kérdéseidre
• ismerd meg a legújabb és leghatékonyabb lehetoségeket
• találkozz sok més cégvezetovel, és köss új üzleteket!

A Fekete Doboz reggeli nem egy egyszerű termékbemutató, és több, mint egy hagyományos üzleti rendezvény. Azért gyere el, hogy érthető és naprakész tájékoztatást kapj céged „rejtett” területeiről.


Mi már tudjuk:

A tisztánlátás hatékony.
A tisztánlátás a jó üzletek alapfeltétele.
A tisztánlátás jó neked is, nekünk is.

Regisztrálj most díjmentesen!

Találkozzunk az AlphaSonic Fekete Doboz Reggelin és tudd meg, hogyan dübörögj el versenytársaid mellett!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Videó - ATEN VanCryst VC880 bemutató
Videó sorozatunk első részében az Aten audió leválasztós HDMI extenderét mutatjuk be.
UBIQUITI termékekkel bővült kínálatunk
Megérkeztek az UBIQUITI újdonságai kínálatunkba. Legújabb Access Pointjainkat érdemes lesz szemügyre vennie!
Új Divoom termékekkel bővültünk!
Megérkeztek az új Divoom hangszórók, köztük az AuraBox továbbfejlesztett változata, a teljesen megújult Airbeat széria, és az elegáns Onbeat is bemutatkozik.