QUAZAR Sportkamera Ultra HD, 4K, Wifi, 16mpixel, KONZOLOKKAL, fekete

QZR-AC01    

 • QUAZAR Sportkamera Ultra HD, 4K, Wifi, 16mpixel, KONZOLOKKAL, fekete
 • QUAZAR Sportkamera Ultra HD, 4K, Wifi, 16mpixel, KONZOLOKKAL, fekete
 • QUAZAR Sportkamera Ultra HD, 4K, Wifi, 16mpixel, KONZOLOKKAL, fekete
 • QUAZAR Sportkamera Ultra HD, 4K, Wifi, 16mpixel, KONZOLOKKAL, fekete
 • QUAZAR Sportkamera Ultra HD, 4K, Wifi, 16mpixel, KONZOLOKKAL, fekete
Cikkszám: QZR-AC01-FEKETE
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: QZR-AC01
Gyártó: QUAZAR
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Ultra HD minőségű sportkamera, 4K felbontással, vezeték nélküli kapcsolattal

Örökítsd meg élményeidet a Quazar Black Box akció és sportkamerával!

Túrázz, síelj, kerékpározz, motorozz, vagy akár búvárkodj a praktikus és könnyen kezelhető Quazar Black Box akciókamera bárhol és bármikor Veled lehet. Bírni fogja a megpróbáltatásokat és akár 4K felbontásban videózhatod a számodra fontos eseményeket.

A rengeteg kiegészítő konzolnak köszönhetően, melyek az alapcsomag részei, számtalan helyen és felületen használhatod. Nem gond, ha a sisakra, autóba, vagy a kormányodra rögzítenéd, de a vízhatlan tok is alapfelszereltség, amely 30 méterig biztosít vízállóságot, így könnyűbúvárként is jó és hű társad lehet.

Beépített LED fény segít az éjszakai felvételek elkészítésében, de ha bajba kerülsz akkor vészhelyzeti fényjelzés leadására is képes.

Figyeld meg, hogy mi történik körülötted, otthon, vagy az irodában. Ha éppen nem vagy akcióban, akkor használhatod a vezeték nélküli funkciónak köszönhetően biztonsági kameraként is. Nyílt terepen akár 40-50 méter hatótávval rendelkezik.

A beépített 2”-os LCD kijelzőn az elkészült felvételeket azonnal vissza is nézheted. A készülék menürendszere áttekinthető és könnyen kezelhető. Ha letöltöd hozzá az ingyenes alkalmazást, akkor a vezeték nélküli Wifi módban, hatótávon belül a mobilodon keresztül is kezelheted.

A 4K felbontáshoz 30fps, a fullHD felbontáshoz 60fps, a HD felbontáshoz 90fps sebesség párosul. Válaszd ki számodra a legmegfelelőbbet és készíts minőségi felvételeket. A 16 megapixeles felbontásának köszönhetően álló képet is rögzíthetsz. A 170 fokos széles látószögű lencse lehetővé teszi, hogy mindent rögzíteni tudj, ami a látómeződbe kerül.

A különböző beállításokkal különböző műszaki tartalmú paraméterrel rögzítheted a felvételt, erről részletesen a magyar nyelvű használati utasítás ad megfelelő tájékoztatást.

Használd a meglévő microSD kártyádat, töltsd fel az akkumulátort és indulhat is az akció.

 • Kiegészítők
 • Specifikáció
 • Részletek »
 • GyIK
 • Értékelés
 • Letöltések
 • Hasonló termékek
Kapcsolódó hírek
A kínálatban első sorban telekommunikációhoz köthető kiegészítők, hangtechnikai eszközök, a hétköznapi életben használatos okos termékek, design tárgyak állnak. Jó néhány terméket igazán nehéz kategorizálni, hiszen abszolút újdonságnak számítanak.