UBIQUITI HD PACK AmpliFi HD Wi-Fi csomag

AFI-HD    

  • UBIQUITI HD PACK AmpliFi HD Wi-Fi csomag
Cikkszám: AMPLIFI-HD-PACK
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: AFI-HD
Gyártó: UBIQUITI
Garancia: 12 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Az AMPLIFI-HD PACK otthoni, és kis irodai alkalmazásra fejlesztett High end Wi-Fi router, két darab MESH egységgel(antenna) egy csomagban.

A router külsőre egy 10x10 centiméteres szabályos kocka. Elöl egy kerek lcd érintőkijelző világítással, az alján egy átlátszó talpazat, a hátoldalán négy darab Gigabites Ethernet LAN csatlakozóaljzat, egy darab WAN csatlakozó és egy USB port található.

Az AMPLIFI 2,4 Ghz-en 450 Mbps, és 5 Ghz-en 1300 Mbps elméleti adatátvitelre képes vezeték nélküli hálózaton. A Wifi JELERŐSSÉGE 26 dBm, 2 Dualband Tri-Polirity rádió, és 6 MIMO antenna található a készülékbe.

Az AMPLIFI-HD-R készülékhez csatlakoztatható 2 darab plusz antenna (MESH egység), mellyel jelentősen megnövelhetjük a WiFi térerejét.

Ha egy több emeletes, vagy nagy alapterületű házba szükséges hálózatot telepíteni, akkor ezek az antennák segitík elérni a lehető legjobb hálózati lefedettséget. Az antenna alsó részén egy Schuko rendszerű csatlakozó található, mellyel tápfeszültséget biztosíthatunk az eszköznek. A felső részén található antenna mágnesesen csatlakozik a gömbcsuklóhoz, így az beállítható a megfelelő irányba. Az antennán található ledsor, valós időben mutatja a jel erősséget, ami a beállításhoz nyújt segítséget.

Az antenna 26 dBm jelerősséget biztosít, 2 Rádióval és 6 beépített MIMO Tri-Polarity Dual-Band antennával. 802,11ac WiFi szabványt támogat.

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek