Aten vezérlő rendszer
2018.07.05.
Ismerj meg a VK1100-at!
 

Aten VK1100 Vezérlő Box

Az ATEN vezérlőrendszer, mely ATEN vezérlő Box-ból (VK1100 vagy VK2100), ATEN Konfigurálóból (VK6000) és ATEN vezérlő alkalmazásból áll, egy hagyományos Ethernet-alapú kezelőfelület, melyhez csatlakozhat bármely hardware eszköz a helységben. Központosított vezérlést nyújt, közvetlenül és egyszerűen használható mobil eszközről, vagy tábla gépről. A hardware csatlakoztatása után, a VK6000 konfiguráló software biztosítja az eszközök könnyed telepítését, egyszerű lépésről-lépésre történő beállítással. Ezután Ön könnyen csatlakozhat az alkalmazás segítségével a VK1100 vezérlő box-hoz, bármilyen iOS, Android vagy Windows mobil eszközről / táblagépről. Így képes lesz mobilisan vezérelni minden egységet, ahonnan csak szeretné.

A VK1100 vezérlő Box egyszerűen telepíthető a meglévő konfigurációba és integrálódik könnyedén az ATEN VanCryst pro-A/V termékekkel és csaknem minden más hardware eszközzel, mely a szobában található, beleértve az A/V berendezéseket, világítást, konferencia rendszereket, légkondícionálót, mozgásérzékelőket, és számos egyéb eszközt.

A VK6000 Konfiguráló software megkönnyíti a gyors telepítést és az eszközök vezérlését néhány egyszerű lépéssel az intuitív grafikus felületen keresztül. A VK6000 végigviszi Önt a hardware konfigurálásán, a felület megtervezésén, valamint nézőprofil feltöltésén a VK1100 vezérlő box-ra. A hardware eszközök kezeléséhez, a nézőprofilok importálódnak az ATEN vezérlőrendszer alkalmazáson keresztül, bármely IOS, Android vagy Windows mobil eszközről. Egy ethernet csatlakozáson keresztül az ATEN Vezérlőrendszer alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára, hogy importáljon és frissítsen nézőprofilokat a VK1100 vezérlő box-ról a felhasználói felületen keresztül. Minden nézőprofil személyre szabott vezérlő grafikus felületet nyújt, mely garantálja, hogy gyorsan hozzáférjen a hardware eszközökhöz. Minden profil használata védve van jelszó hitelesítéssel, hogy biztosítsa a rendszer hozzáférést.

Ugrás a termékhez a webáruházba!

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Intelligens videofolyam
Jobb képminőség, kisebb sávszélességgel
Rendszámfelismerés, amire büszkék vagyunk
Magyar fejlesztés, egyedi megoldás
Intelligens mozgásérzékelés
Az emberi tevékenység precíz érzékelése