Roline pontgyűjtő akció!
2018.09.04.
Gyűjtse a pontokat és vásárolja le októberben Omega, Roline, Conteg termékekre!
 

Szeptemberben minden Roline termék online vásárlásakor elköltött nettó 100 Ft után 5 pontot írunk jóvá automatikusan a webáruházban.
Egy pont egy Forintot ér. A pontokat Szeptember hónapban lehet majd beváltani,
Roline, Conteg és Omega termékek vásárlásakor, szintén a webáruházban. Szeptemberben a webáruházban történt rendelés lezárása előtt a rendszer felkínálja Önnek fizetéskor, hogy mennyi pontot szeretne majd beváltani az adott vásárlásánál.
Figyelem! A pontgyűjtés csak a webshopban történő vásárlások esetén él, egész szeptemberben, áruházi vásárlásnál pontokat nem írunk jóvá!

Pontbeváltás időszaka: Október 31-ig. A be nem váltott pontok a határidő után elvesznek!

Egy vásárlás során a pontokat csak akkor írjuk jóvá, tehát válnak felhasználhatóvá, ha megtörtént a fizetés. Akciós és normál áras termékekre is érvényes a pontok kiadása, illetve beváltása. Amikor levásárolja a pontokat a kívánt termék(ek)re, a rendszer meghatározza, hogy arra az adott eszközre hány pontot tud beváltani.

A pontok a webáruházban automatikusan jóváírásra kerülnek a vásárlások után.

Egyéb: Jóváírás esetén visszaállnak a pontok, tehát ha valaki visszahoz jóváírandó terméket, amiért pontokat kapott korábban a pontgyűjtő akció ideje alatt, akkor a jóváírást követően az összegyűjtött pontjait elveszíti a jóváírás összegével megegyező mértékben!

 

Ha kérdése merülne fel a pontgyűjtéssel kapcsolatban, a zsofi@alphasonic.hu címen további információkat kérhet!

 

Tovább a Roline termékekhez!

 

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
A kameratelepítések legbosszantóbb jellemzői
A telepítések négy legrosszabb jellemzője a több mint 140 megkérdezett rendszerintegrátor szerint