Megérkezett az NComputing újdonsága!
2018.09.19.
Itt az új RX-RDP
 

MICROSOFT TÁVOLI ASZTAL SZOLGÁLTATÁSOKHOZ ÉS
VDI HOZZÁFÉRÉSHEZ TERVEZVE

 

Az RX-RDP egy felhő-képes vékonykliens, kifejezetten Microsoft Távoli Asztal szolgáltatásokhoz optimalizálva. Raspberry Pi3 által támogatva, az RX-RDP PC-alapú felhasználói élményt nyújt, egy megfizethető és energia takarékos eszköz formájában.

A Microsoft Windows Server-t, vagy VDI infrastruktúrát használó cégeknek, az RX-RDP egy egyszerűen telepíthető, központilag kezelt, nagy-teljesítményű, virtuális desktop megoldást nyújt.

Az RX-RDP jellemzője a teljes képernyős, HD multimedia visszajátszás, támogatást nyújtva a Microsoft RemoteFX és NComputing vCAST streameléshez, a WiFi-hez csatlakozáshoz és a transzparens USB átirányításhoz.

 

Multimédia Erősítés a Microsoft RemoteFX és NComputing vCAST Streaming Támogatáson keresztül

 

 

Lehetővé téve a Microsoft RemoteFX tulajdonságot a Távoli Desktop csatlakozáshoz, nagy mértékben megnöveli a felhasználói vizuális élményt.

Az NComputing vCAST Streaming technológia csökkenti az általános szerver-oldali CPU használatot, melyet a web videokra fordít, mint a YouTube, vagy helyi média tartalmak, anélkül, hogy szükségünk lenne drága grafikus kártyákra.. Ez lehetővé teszi a magasabb minőségű média streamet,  kihasználva a hálózati sávszélességet, szerver CPU lassulás nélkül, ezáltal támogatva több egyidejű felhasználót.

USB periféria támogatás

A beépített transzparens USB átirányítással, az RX-RDP a szerver oldali eszköz meghajtókat használja, hogy átfogó periféria támogatást nyújtson, beleértve a nagy kiterjedésű storageket, okos kártya olvasókat, audio meghajtókat, nyomtatókat, soros eszközöket, és egyéb más eszközöket.

 

A PMC az eszköz telepítést és kezelést gyorssá és egyszerűvé teszi.

Az RX-RDP egyszerűen konfigurálható az opcionális PMC Device Management Software segítségével. Az admin távolról tudja kezelni az RX-RDP eszközöket helyi, vagy  wide-area hálózaton keresztül, beleértve a tűzfal mögötti helyeket és a NAT-routereket, egy egyszerűen használható, web-alapú felhasználói felületen keresztül.

Csak néhány kattintással ütemezhetjük a firmware frissítéseket, valamint hozzáférhetünk a logokhoz. A felhasználók mindig naprakészek a legújabb technológiával.

 

Rugalmas telepítés ethernet, vagy Wifi csatlakozáson keresztül

Az RX-RDP beépített 10/100 Ethernet porttal és WiFi (802.11 b/g/n)-vel, valamint személyes és vállalati  802.1x biztonsági hitelesítési támogatással van ellátva. A cégek többé nincsenek korlátozva a vezetékes infrastruktúra miatt, valamint az RX-RDP-t telepíthetik bárhova Wi-Fi hozzáféréssel a desktop élmény fokozásához.

 

 

RX-RDP Csatlakozók

  1. Tápellátás  (5.1V micro USB)
  2. HDMI video kimenet
  3. Hanszóró jack (16bit/44kHz/Sztereo magas minőségű audio)
  4. 10/100 Mbps Ethernet RJ45 port
  5. 4 nagy sebességű USB 2.0 port teljes USB átirányítás támogatással
  6. Kensington biztonsági port
  7. Az alvó mód gomb letiltja a kijelző kimenetet az energiatakarékos módhoz

 

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
A kameratelepítések legbosszantóbb jellemzői
A telepítések négy legrosszabb jellemzője a több mint 140 megkérdezett rendszerintegrátor szerint