Elindult Allion tesztlaborunk!
2018.10.08.
Európában elsőként az Alphasonic-nál
 

Az Allion megnyitotta első európai tesztlaborját Magyarországon, azon belül is Budapesten.

 

Az Allion megnyitotta első európai laborját Budapesten, valamint nemrég elnyerte a helyi kormányzat jóváhagyását.

 Az Allion több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a mérnöki tesztelés terén.  A közelmúltban Budapesten létrehoztak egy helyi tesztelő szolgáltatást a vásárlók és partnerek számára. Most pedig az Allion Budapesttel, a jelenlegi, valamint a potenciális vásárlók közvetlenül hozzáférhetnek a szolgáltatásokhoz, beleértve a szabvány hitelesítést, Termék jóváhagyást, valamint a technikai konzultációt a helyi tanácsadón keresztül, globális tapasztalattal, mely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiterjesszék vállalkozásukat az európai piacra.

 A világ vezető tesztlaborjai egyikeként, az Allion felismerte az AI és az IoT erősödését, mely egyenesen arányos az okos otthon ökoszisztéma növekedésével. Az Allion jelenleg az AI-vezérelt tesztelést alkalmazza, több más módszertanon keresztül, így pedig okos és gyors tesztelési élményt nyújtva a vásárlóknak.

 Az Allion hisz benne, hogy a szigorú tesztelés és az intelligens analízis a kulcs a jobb termékminőséghez. Kiállnak azért, hogy sokoldalú tesztelési portfóliót nyújtsanak, biztosítva így a jelenlegi és a jövőbeni gyártó partnerek számára, hogy termékeik ne csak kövessék a szabványokat, de hibátlanul is működjenek, valamint kielégítsék az igényeket.

 Ahogy az Allion kiépítette útját Budapestre, az Allion globális hálózata, mely jelenleg áthidalja Észak-Amerikát, Ázsiát, Kína egy nagyobb területét, Európát, még tovább terjeszkedik. Képesek a vásárlóknak mindenfajta tesztelési szolgáltatást nyújtani, mely magában foglalja az AI és IoT-t.

 Az Allion Labs, melynek központja Taipeiben található, egy globális nagyvállalat, mely arra törekszik, hogy világszintű eszköztesztelő szolgáltatást és technikai konzultációs lehetőséget biztosítson bárki számára. Az Allionnak vannak továbbá laborjai Nantou-ban, Taiwan-ban, Shanghai/Shenzhenben, Dél-Koreában Szöulban, Japánban, Tokióban, és az Egyesült Államokban Oregonban.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Intelligens mozgásérzékelés
Az emberi tevékenység precíz érzékelése
Magas színvonalú csatlakozási megoldások: az ATEN termékei
Összekapcsol a világgal bárhol és bármikor
Axxon, Vivotek és SuperMicro – tíz telephely szolgálatában
Az Alphasonic Kft. (AS) Interjúja Kiss Károllyal (KK), a Professzionál-Miskolc Kft. ügyvezetőjével.