Elindult Allion tesztlaborunk!
2018.10.08.
Európában elsőként az Alphasonic-nál
 

Az Allion megnyitotta első európai tesztlaborját Magyarországon, azon belül is Budapesten.

 

Az Allion megnyitotta első európai laborját Budapesten, valamint nemrég elnyerte a helyi kormányzat jóváhagyását.

 Az Allion több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a mérnöki tesztelés terén.  A közelmúltban Budapesten létrehoztak egy helyi tesztelő szolgáltatást a vásárlók és partnerek számára. Most pedig az Allion Budapesttel, a jelenlegi, valamint a potenciális vásárlók közvetlenül hozzáférhetnek a szolgáltatásokhoz, beleértve a szabvány hitelesítést, Termék jóváhagyást, valamint a technikai konzultációt a helyi tanácsadón keresztül, globális tapasztalattal, mely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiterjesszék vállalkozásukat az európai piacra.

 A világ vezető tesztlaborjai egyikeként, az Allion felismerte az AI és az IoT erősödését, mely egyenesen arányos az okos otthon ökoszisztéma növekedésével. Az Allion jelenleg az AI-vezérelt tesztelést alkalmazza, több más módszertanon keresztül, így pedig okos és gyors tesztelési élményt nyújtva a vásárlóknak.

 Az Allion hisz benne, hogy a szigorú tesztelés és az intelligens analízis a kulcs a jobb termékminőséghez. Kiállnak azért, hogy sokoldalú tesztelési portfóliót nyújtsanak, biztosítva így a jelenlegi és a jövőbeni gyártó partnerek számára, hogy termékeik ne csak kövessék a szabványokat, de hibátlanul is működjenek, valamint kielégítsék az igényeket.

 Ahogy az Allion kiépítette útját Budapestre, az Allion globális hálózata, mely jelenleg áthidalja Észak-Amerikát, Ázsiát, Kína egy nagyobb területét, Európát, még tovább terjeszkedik. Képesek a vásárlóknak mindenfajta tesztelési szolgáltatást nyújtani, mely magában foglalja az AI és IoT-t.

 Az Allion Labs, melynek központja Taipeiben található, egy globális nagyvállalat, mely arra törekszik, hogy világszintű eszköztesztelő szolgáltatást és technikai konzultációs lehetőséget biztosítson bárki számára. Az Allionnak vannak továbbá laborjai Nantou-ban, Taiwan-ban, Shanghai/Shenzhenben, Dél-Koreában Szöulban, Japánban, Tokióban, és az Egyesült Államokban Oregonban.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Tökéletes hangzás a Divoom termékeivel
A digitális zene és az intelligens eszközök megváltoztatták az emberek zenei igényeit. A Divoom a legújabb audiotechnológiát használva és ezt korszakalkotó dizájnnal felturbózva a felhasználói élményekhez jobban illeszkedik, mint valaha. Ez nem a nagy múltú márkajelzésekről vagy a kereskedelem és a befektetett marketingről szól, hanem egyszerűen tényleg a tökéletes hangzásról szól.
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.