Hat díjnyertes VIVOTEK kamera
2018.10.31.
A VIVOTEK hat felső kategóriás IP kamerája nyert Taiwan Excellence Awards 2019 díjat.
 

A VIVOTEK büszkén jelenti be, hogy hat kamerája is elnyerte a Taiwan Excellence Awards 2019 díjat. Az elismert modellek közé tartoznak a legújabb H.265 tömörítési eljárást alkalmazó, valamint a Tred Micro kiberbiztonsági védelemmel felvértezett IB9365-EHT, FD9365-EHTV, IP9191-HP, és FE9391-EV modellek, valamint a 180°-os látószögű MS9390-HV multiszenzor, és a kompakt kialakítású CC8371-HV panoráma kamera is. A VIVOTEK számára megtisztelő, hogy hat díjat is elnyerhettek a zsúfolt mezőnyben, összesen 1.127 termék közül.

Owen Chen, a VIVOTEK elnöke kijelentette, rendkívül hálásak, hogy megtisztelték őket ezekkel a kitüntető díjakkal. Továbbra is elkötelezettek maradnak abban, hogy fejlett tudású és kiemelkedő minőségű biztonsági megoldásokat nyújtsanak a partnereiknek.

A Vivotek hat díjnyertes kamerája:

H.265 tömörítéssel és kiberbiztonsági védelemmel ellátott IB9365-HT, FD9365-EHTV, és IP9191-HP modellek:

A fenti kamerák beágyazott Trend Micro behatolás elleni szoftverrel vannak felvértezve, ezáltal képesek rá, hogy automatikusan detektálják és megakadályozzák a hitelesítés alapú támadásokat, valamint blokkolják a gyanús eseményeket, hozzájárulva ezzel a felhasználók magas szintű hálózati biztonságához. Az Ultra-HD (8MP) IP9191-HP box kamera a hagyományos kamerák felbontásának négyszeresét nyújtja, elérhetővé téve a még részletgazdagabb felvételeket.

360°/180°-os fisheye és panoráma kamerák, FE9391-EV, MS9390, CC8371-HV:

Ez a három modell a „See More in Smarter Ways” (Láss többet, okosabban) kampány zászlóshajója. Mindhárom kamera beépített 180°/ 360°-os IR megvilágítóval rendelkezik, hogy biztosítsa a professzionális megfigyelést bármely napszakban. A 12MP-es FE9391-EV fisheye kamera ráadásul tömeg érzékelés technológiával is rendelkezik, így képes az emberszámlálásra, valamint jelzi, ha egy kijelölt zónában az emberek száma meghaladja az ideális értéket. Ezáltal elérhetővé válik a felhasználók számára a különböző területek elemzése a jövőbeli fejlesztésekhez. Mind az egy optikás CC8371-HV, mind a multiszenzor MS9390-HV panoráma kamerák valós 180°-os látószöggel rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára a holt tér nélküli megfigyelést, szinte minden alkalmazási területen.

Amennyiben szeretné részletesebben megismerni a fenti modelleket írjon nekünk a security@alphasonic.hu email címre.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Tökéletes hangzás a Divoom termékeivel
A digitális zene és az intelligens eszközök megváltoztatták az emberek zenei igényeit. A Divoom a legújabb audiotechnológiát használva és ezt korszakalkotó dizájnnal felturbózva a felhasználói élményekhez jobban illeszkedik, mint valaha. Ez nem a nagy múltú márkajelzésekről vagy a kereskedelem és a befektetett marketingről szól, hanem egyszerűen tényleg a tökéletes hangzásról szól.
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.