Új széria az ATEN-től!
2019.02.05.
Ismerje meg a Presentation Matrix switch-ek világát!
 
 1. Az Aten piacra dobott egy olyan matrix switchet ami kifejezetten prezentációkra lett tervezve, így minden adott egy tökéletes előadáshoz. De mi is ez a készülék?

A VP1920 egy 3-in-1 prezentációs switch, amely integrálja a videó mátrix switchek, az audio processzor és az analóg-digitális konverter funkcióit. A kilenc darab több formátumú bemenet két HDMI 4K kimenethez lett kifejlesztve, így a professzionális prezentációk hatékonyságát és hatását növeli.

Technikai paraméterek:

 • Multi-Format AV gyors váltás - gyors váltás 6 HDMI és 3 kombinált bemenet között (HDMI / VGA, HDMI / DisplayPort, HDMI / komponens / kompozit) 2 HDMI kimenethez és Coaxiális kábel, Toslink támogatása
 • A sztereó hangkimenetek lehetővé teszik a rugalmas felületet
 • USB vezérlési útválasztás(routing) PC-khez és érintőpanelekhez - lehetővé teszi a billentyűzet / egér és az érintőképernyős vezérlők használatát a távoli számítógépeken
 • A billentyűzet / egér és az USB perifériák vezérlésével külön-külön válthat egy kijelölt számítógépforrásra
 • Választható Matrix, Mirror és PIP módok a különböző események vagy bemutató stílusok igényeinek kielégítésére
 • Forrás előnézet - gyorsan azonosíthatja és átválthat a céltartalomra


   

 

2.  Az Aten presentation szériája, mint a nevéből is kitalálható az előadásokat teszi hatékonyabbá illetve kényelmesebbé egyaránt.

A VP2730 egy multi-in-one prezentációs switch, amely integrálja a videó mátrix switchet scalerrel, streaming-gel, audio mixerrel, HDBaseT extenderrel és analóg-digitális konverter funkcióval egy kompakt eszközbe.Technikai paraméterek:

 • Ultra zökkenőmentes switch Scalerrel - váltás késleltetés nélkül, míg a legjobb kimeneti felbontás skálázása extra sima prezentációt biztosít
 • Kétirányú távolságmentes adatfolyam - Élőben, akár 5 távoli webhelyre, vagy egy távoli webhelyről származó adatfolyamra intuitív webes GUI-s közvetítéssel.
 • Beépített hangkeverő - támogatja a dinamikus / kondenzátor mikrofon bemenetet, amely 48 V-os fantomtáplálást tesz lehetővé, és lehetővé teszi a mikrofon bemenetének összekeverését a program hangjával
 • Multi-view - megjelenítheti és egyszerre legfeljebb hat forrást jelenít meg a PiP-n (kép a képen) PbP (kép a képből), négyszög és egyéb lehetőségekkel.

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Ismerje meg a Vivotek 12MP-es FishEye kameráját 2.rész
Ebben a cikkben a Vivotek 12MP-es FishEye kamera bemutatását folytatjuk, az IPVM.com tesztelési eredményei és megfigyelései alapján. Ez a Vivotek legújabb generációs FE9391-EV modellje, amely tartalmazza a javított intelligens IR megoldásokat, a legújabb Smart Stream III H.265 smart codecet és még sok mást is.
Exkluzív Üzleti Találkozó az Alphasonicnál
Április 3-án rendeztük meg 2019-ben először az Exkluzív Üzleti Találkozót, amely hosszú múltra és még hosszabb résztvevői listára tekint vissza. Ezeken az eseményeken mindig igyekszünk a legjobbat kihozni a rendelkezésre álló délutánból, illetve a legjobb előadásokat felsorakoztatni a hallgatóságnak.
Alphasonic-os csapatépítés Egerben
Idei első csapatépítőnk helyszínéül Egert választottuk, kulturális és történelmi emlékei, látnivalói miatt. A hétvégén szép számmal képviseltették magukat a kollégák, közel tizenhét fő utazott el, hogy élvezze az egri borvidék nyújtotta vidéki levegőt.