Magas színvonalú csatlakozási megoldások: az ATEN termékei
2019.03.14.
Összekapcsol a világgal bárhol és bármikor
 

Az információ gyors elérése és megosztása ma már alapvető elvárás, és a különböző audiovizuális megjelenítési módok segítségével az ATEN olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyekkel a felhasználó bárhol, bármikor összekapcsolódhat a világgal.

Amivel információkat oszthat meg és szerezhet, mindezt könnyen és egyszerűen: legyen az több gép összekapcsolása, videófalak összeállítása, valamint vezeték nélküli wifis megoldások, az ATEN valamennyi területen élen járó technológiával rendelkezik.

40 éves tapasztalat az információs technológiában

Az ATEN 1979 óta nyújt magas színvonalú csatlakozói megoldásokat: a KVM-kapcsolók, konzolextenderek és speciális (ALTUSEN-, VanVryts-, NRGence-, IOGEAR-) megoldások mögött egyedülálló szaktudás és tapasztalat áll.

Az elmúlt 40 év alatt a cég igazi multinacionális nagyvállalat lett, amelynek 9 országban van leányvállalata (többek között az Egyesült Államokban és Japánban), eszközei pedig otthoni, irodai és gyártói környezetben is megállják helyüket. A folyamatos innováció miatt ezek a megoldások megbízhatók és költséghatékonyak, amit bizonyít a kimagasló felhasználói élmény és széleskörű vásárlói elégedettség.

Az élet kábelek nélkül: ATEN extenderek

A kábelek ideje lassan leáldoz, és erre az ATEN is felkészült!

Az ATEN extenderei szükségtelenné teszik a nehézkes kábelezést, ami sok esetben jelvesztést, valamint rosszabb jelminőséget eredményez, ráadásul esztétikusnak sem mondható. Ezzel szemben az ATEN extenderekkel mindezen problémák elkerülhetők: a wifis extenderek jó jelminőséget és képet biztosítanak 30 méteres távolságban is.

Videófalak összeállítása

Ma már egyre több helyen találkozhatunk videófalakkal – bevásárlóközpontokban, konferenciatermekben, sportlétesítményekben –, és ami néhány éve még a filmek világából lehetett csak ismerős, az napjainkban realitás.

A több képernyőből összeállított hatalmas kijelzők lehetőséget biztosítanak rá, hogy minden képernyőn más-más tartalom jelenjen meg, de akár egyetlen óriási képet is kivetíthetünk. Az ATEN videó mátrix switch segítségével különféle forrásokból (pl. több számítógépről) adott esetben több képernyőre is közvetíthetünk tartalmat.

A vezérlés új dimenziói

 Az ATEN megoldási között megtalálható KVM switch-eszközök segítségével több, egymással összekötött gépek irányítható egyetlen monitorról és billentyűzetről, míg a splitterekkel ennek az ellenkezője érhető el, azaz egyetlen gép képe jeleníthető meg több kijelzőn.

Ezekért az előnyökért választotta az AlphaSonic is az ATEN-t: a több évtizedes tapasztalattal rendelkező cég termékeinek használatával nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra és az ügyfelek kezelésére. A hibás termékeket 1-2 napon belül cseréljük, és a szervizelés is rövid határidőre történik, mert számunkra mindennél fontosabb partnereink elégedettsége.

 

 

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN nyerte a 2019-es tervezői díjat!
A QSAN volt az idei év iF tervezői díj nyertese. A győztes termék az XCubeNAS. Minden évben, a világ legrégebbi, független tervezői szervezete, a hannoveri-székhelyű iF International Forum Design GmbH szervezi az iF Tervezői díjat.
Az OPTONICA LED – Energiatakarékos világítótestek, káros kibocsátások nélkül!
Az OPTONICA LED Európa egyik leggyorsabban növekvő LED-es világítási vállalata. A háztartási vagy ipari fények és textúrák teljes választékát kínálják, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. A termékeket úgy tervezték, hogy azok bármilyen igényt kielégítsenek.
LINDY- MÉLTÁNYOSSÁG, ŐSZINTESÉG, INTEGRITÁS
A korábban már bemutatásra került LINDY márka bővebb megismertetését tűztük ki célul. A LINDY márka több mint nyolc és fél évtizede az innováció és a magas színvonalú kapcsolódási és technológiai megoldások, valamint a méltányosság, az őszinteség és az integritás értékeinek szinonimája. A világ vezető IT és AV csatlakozási termékeinek és megoldásainak szállítója, az erős ügyfélkapcsolatok létrehozása, a kiváló szolgáltatás és a kiváló minőség révén.