High-tech képrögzítés, nagyobb biztonság: a Vivotek prémium megoldásai
2019.04.08.
A biztonság ma az egyik legnagyobb kihívás, amivel a vállalkozásoknak szembe kell nézniük. A cégek egyedi megoldásokat keresnek, és a folyamatok automatizálásával egyre nagyobb szerepet kapnak a térfigyelő kamerák.
 

A vágyott biztonsághoz olyan rendszerre van szükség, amely nagy felbontású, megbízható képrögzítőkből áll; amely a folyamatosan változó körülmények ellenére is képes ugyanazt a minőséget biztosítani; és ami megfelelő gyártói garanciával nyugalmat sugároz.

A tajvani Vivotek széles körű termékportfólióval rendelkezik, és a cég megfizethető áron kínál prémium kategóriás termékeket. Mi ezért választottuk őket: az AlphaSonic immáron 6 éve a Vivotek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

 

Komplex IP videófelügyeleti megoldások

A Vivotek által kínált megoldások egyik legnagyobb előnye a komplexitás: a kamerák telepítésén túl többek között videomenedzsment szoftverrel és felhőszolgáltatással, illetve egyedi fejlesztésű alkalmazásokkal is támogatják a megrendelőket. Nem bizonytalan minőségű, feltörhető rendszereket adnak ügyfeleiknek, hanem stabil alapokat a kívánt biztonság megteremtéséhez:

 • esztétikus kamerákat (amelyek irodai környezetben is jól mutatnak)
 • extra kibervédelmet (azzal, hogy a kamera és a rögzítő közé, tehát a kameraoldalra is tűzfal kerül)
 • minőségi kialakítást és hosszú élettartamot (amelynek előnyei a nagyobb rendszereknél látványosan megmutatkoznak)
 • rugalmasan kezelt garanciát és cseretermékeket

Emellett egyedi funkciók fejlesztésére is lehetőség nyílik a SIA (Solution Integration Alliance) program segítségével, így a Vivotek termékek a vezető szoftver, illetve hardver platformokba is integrálhatók. Az egyedi fejlesztés lehetősége miatt bármilyen cég bármilyen alkalmazást kifejleszthet ezekhez a megoldásokhoz; legyen az hőtérképfunkció, illetve marketinget vagy a kiskereskedelmi üzletmenetet támogató funkció.

A cég élen jár a fejlesztésben, és mindent gyárt, ami a videofelügyelettel kapcsolatos, mi pedig szakszerű üzemeltetéssel és komplett projektmenedzsmenttel teszünk pontot a folyamatok végére.

Az igények felmérésétől a végső megvalósításig

A Vivotek nemcsak a széles termékportfóliónak, hanem az általuk biztosított rugalmas terméktámogatásnak, valamint a partnereikkel történő szoros együttműködésnek is köszönheti erős piaci pozícióját.

A megfelelő elégedettség érdekében az AlphaSonic teljes körű szolgáltatást nyújt a Vivotek termékeinek értékesítésével, ami az igények pontos felmérésétől egészen a végső megvalósításig kiterjed.

Az ajánlatkérést helyszíni felméréshez kötjük, hogy mindig a kritikus pontok megismerésével biztosíthassunk testhez álló megoldásokat. A gyártóval forródrótot és hatékony kommunikációt építettünk ki, ezért akár távoli eléréssel is segíthetünk a különböző problémák megoldásában.

Projektvédelem és projekttámogatás

A kiépített rendszerekhez az AlphaSonic projektvédelmet és projekttámogatást is biztosít, és partnereiknél rugalmasan kezeljük a terméktámogatást.

Az AlphaSonic olyan átfogó, intelligens megoldásokat kínál a videófelügyeleti rendszerek területén, amelyek minden igényt kielégítenek. Ennek köszönhető, hogy minket és a Vivoteket választotta:

 • az Unix Autó (amelynek telephelyein több mint 2000 kameránk üzemel),
 • a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. (több mint 800 kamerával)
 • a Benu
 • a Dockyard
 • a Kubu és a TopJoy gyárai
 • az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ
 • valamint egyéb rendvédelmi szervek

Az AlphaSonic és a Vivotek a több éves együttműködésnek köszönhetően mindig képes megtalálni a megfelelőbb megoldást a partnerek számára.

 

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Ismerje meg a Vivotek 12MP-es FishEye kameráját 2.rész
Ebben a cikkben a Vivotek 12MP-es FishEye kamera bemutatását folytatjuk, az IPVM.com tesztelési eredményei és megfigyelései alapján. Ez a Vivotek legújabb generációs FE9391-EV modellje, amely tartalmazza a javított intelligens IR megoldásokat, a legújabb Smart Stream III H.265 smart codecet és még sok mást is.
Exkluzív Üzleti Találkozó az Alphasonicnál
Április 3-án rendeztük meg 2019-ben először az Exkluzív Üzleti Találkozót, amely hosszú múltra és még hosszabb résztvevői listára tekint vissza. Ezeken az eseményeken mindig igyekszünk a legjobbat kihozni a rendelkezésre álló délutánból, illetve a legjobb előadásokat felsorakoztatni a hallgatóságnak.
Alphasonic-os csapatépítés Egerben
Idei első csapatépítőnk helyszínéül Egert választottuk, kulturális és történelmi emlékei, látnivalói miatt. A hétvégén szép számmal képviseltették magukat a kollégák, közel tizenhét fő utazott el, hogy élvezze az egri borvidék nyújtotta vidéki levegőt.