Fő profilja IT és AV csatlakozási termékek gyártása és forgalmazása. A termékek lefedik a csatlakozás, jelátalakítás, jelmegosztás szinte teljes palettáját. Termékei közt megtalálhatóak még KVM eszközök, AV-elosztók, Switchek, USB HUB-ok. Csatlakozókábelei minősége a világelsők közé tartozik.

Négy technológia – Egy megoldás
(megosztás, kiterjesztés, kapcsolódás, konvertálás)

Minden Lindy termék speciális funkcióval rendelkezik, és egy adott felhasználásra lett kifejlesztve. A széles portfóliónak köszönhetően, melyet jelentős ismeretek és tapasztalatok támasztanak alá, minden igényt kielégít – bármilyen területen és bármilyen alkalmazásban.

Megosztás

KVM és IPower eszközök

A fejlett KVM kapcsolók segítségével az operátorok egyetlen konzolról több kiszolgálót és munkaállomást vezérelhetnek. Az IP-technológia kihasználásával a világszintű vezérlés lehetséges – beleértve a Lindy IPower rendszerekkel történő áramkapcsolást is.

AV SPLITTEREK

A Lindy AV Splitterek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egy HD jelet több kijelzőn is megjelenítsenek. Lehetőségek palettája lefedi mind az egyszerű otthoni mind pedig a professzionális nagyvállalati megoldásokat is.

 SWITCH-ek és MATRIX rendszerek

Az Advanced AV Switchek és a Matrix rendszerek lehetővé teszik a kreatív multimédiás tartalom vezérlését és terjesztését egy szobában vagy egy egész épületben a HDBaseT, Cat.X és Fiber Optic kapcsolatokon keresztül.

USB HUB-ok és dokkolóállomások

A digitális munkaterülethez a Lindy USB-elosztók és a dokkolóállomások tökéletes társaik a modern mobil- és irodai munkakörnyezetnek.

Komplett AV-megosztó rendszer

A Modular Matrix egy egyedülállóan hatékony, teljesen moduláris termékcsalád, amely az AV integrátorok számára rendkívül sokoldalú és hatékony eszközt biztosít audio- és videojelek átalakítására, váltására és terjesztésére.

A Modular Matrix segítségével a felhasználók mindennapos megoldást kapnak, amely egyedi igényeiknek megfelelően testreszabható, méretezhető és konfigurálható. A beépített nagy teljesítményű extender technológiával a kimenő jelek akár 100 m-es távolságokon is elküldhetők.

Kiterjesztés

Repeater-eink lehetővé teszik számunkra, hogy a szabványos kábelprotokollok által meghatározott maximális átviteli távolságot kettő- vagy akár háromszorosára növeljük. Hosszabbító technológiájukat használhatjuk gyakorlatilag korlátlan kapcsolatok megvalósítására: AV és adatjelek továbbítása több száz méteres rézvezetékeken keresztül, vagy több kilométeres száloptikai kábeleken, IP-n keresztül, világszerte. A nagy sávszélességű tartalom nagy távolságokra történő elosztása olyan eszközöket igényelnek, amelyek megbízható, hibamentes teljesítményt nyújtanak, és kielégítik a költségvetés, a környezet és a meglévő infrastruktúrába és rendszerbe történő integráció kihívásait. Aktív kiterjesztés, Cat.X megoldások, Fiber Optic technológia, HDBaseT technológia.

 Kapcsolódás

Különleges erőssége a nagy felbontású és sávszélességű jelek hosszú távú továbbítása. A kábelek és adapterek széles választéka nem korlátozódik a megadott maximális távolságokra.

 Konvertálás

Ahhoz, hogy az eszközök egymással kommunikálhassanak, a különböző interfészek közötti protokollok széles skáláját kell átalakítani. A LINDY sokéves tapasztalatának köszönhetően a legújabb technológiákra támaszkodva alkotja meg a protokoll-konvertereit. A Lindy átalakítók széles választékát úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen és kényelmesebbé tegye a különböző eszközök közötti kapcsolatok áthidalását.

A Lindy termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!