Az OPTONICA LED – Energiatakarékos világítótestek, káros kibocsátások nélkül!
2019.05.16.
Az OPTONICA LED Európa egyik leggyorsabban növekvő LED-es világítási vállalata. A háztartási vagy ipari fények és textúrák teljes választékát kínálják, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. A termékeket úgy tervezték, hogy azok bármilyen igényt kielégítsenek.
 

Az OPTONICA LED legújabb generációs, energiatakarékos világítótesteket kínál, káros kibocsátások nélkül. Termékeik a környezettudatos fejlesztésnek köszönhetően teljesen újrahasznosíthatók.

Termékek:
LED Spot lámpák és LED villanykörték: 7W-tól 18W-ig, 560-4100 Lumen fényerőig
Arany fények, LED izzók
A klasszikus retrót ötvözi az innovatív, félig fedett üveg izzók megjelenése a modern energiatakarékos technológiával.
Jellemzők:
Akár 80% -os energiamegtakarítási hatás, 2500K meleg fehér fény, Fél ezüst vagy fél arany borítás, E27 aljzat, Stílusos retro megjelenés,  standard izzófej.
LED-es fénycsövek és lámpatestek: A LED-es fénycsövek szinte minden régi fénycső kiváltására kínálnak megoldást. A lámpatestek modern, prémium minőségű, minimál design kialakítású, bárhová passzoló megoldásaival kápráztatják el a vásárlókat.
Mini panelek, beépíthető spot lámpák, LED szalagok, LED csövek sokszínűsége várja az érdeklődőket.

 

Mi is az a dimmelés?

A dimmelés lehetőséget nyújt a világítótest fényerejének beállítására. Az OPTONICA több termékénél is lehetővé teszi a dimmelést. Dimmelhető eszközei megtalálhatóak akár hagyományosnak kinéző villanykörték, akár a LED szalagok közt is, de külön tápegység is rendelkezésre áll, a további világítótestek szabályozására.

Az Optinica termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Négy különböző terület lefedése egyetlen kamerával
AZ új MA9322-EHTV a Vivotek egyik legsokoldalúbb kamerája. Az MA9322-EHTV kiegészült egy 30 méteres hatótávval rendelkező IR megvilágítóval. A négy egymástól független, távolról is vezérelhető kamera négy különböző terület lefedését teszi lehetővé egy időben, ezáltal csökkenti a szükséges kamerák számát, így a kamerarendszer telepítési költségét is. Az MA9322-EHTV robosztus IP66 és IK10 védelmi besorolású házzal van felszerelve.
Nagyobb felbontás és maximális látótér – Ez a VIVOTEK MS9321-EHV
A Vivotek legújabb fejlesztései minden értelemben sokoldalúak. A szenzorok kialakítása és tudása révén egyetlen kamerával is megfigyelhetőek összetett területek, ezáltal nem csak gyorsabb de költséghatékonyabb is a kamerarendszer kiépítése.
Ajax pánikgomb – Egyetlen gombnyomás a segítség
A gomb nem csak a távfelügyeletet képes értesíteni, hanem a kollégákat vagy egy közeli hozzátartozót is. Továbbá beállítható, hogy a gomb megnyomására megszólaljanak a szirénák is.