Az OPTONICA LED – Energiatakarékos világítótestek, káros kibocsátások nélkül!
2019.05.16.
Az OPTONICA LED Európa egyik leggyorsabban növekvő LED-es világítási vállalata. A háztartási vagy ipari fények és textúrák teljes választékát kínálják, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. A termékeket úgy tervezték, hogy azok bármilyen igényt kielégítsenek.
 

Az OPTONICA LED legújabb generációs, energiatakarékos világítótesteket kínál, káros kibocsátások nélkül. Termékeik a környezettudatos fejlesztésnek köszönhetően teljesen újrahasznosíthatók.

Termékek:
LED Spot lámpák és LED villanykörték: 7W-tól 18W-ig, 560-4100 Lumen fényerőig
Arany fények, LED izzók
A klasszikus retrót ötvözi az innovatív, félig fedett üveg izzók megjelenése a modern energiatakarékos technológiával.
Jellemzők:
Akár 80% -os energiamegtakarítási hatás, 2500K meleg fehér fény, Fél ezüst vagy fél arany borítás, E27 aljzat, Stílusos retro megjelenés,  standard izzófej.
LED-es fénycsövek és lámpatestek: A LED-es fénycsövek szinte minden régi fénycső kiváltására kínálnak megoldást. A lámpatestek modern, prémium minőségű, minimál design kialakítású, bárhová passzoló megoldásaival kápráztatják el a vásárlókat.
Mini panelek, beépíthető spot lámpák, LED szalagok, LED csövek sokszínűsége várja az érdeklődőket.

 

Mi is az a dimmelés?

A dimmelés lehetőséget nyújt a világítótest fényerejének beállítására. Az OPTONICA több termékénél is lehetővé teszi a dimmelést. Dimmelhető eszközei megtalálhatóak akár hagyományosnak kinéző villanykörték, akár a LED szalagok közt is, de külön tápegység is rendelkezésre áll, a további világítótestek szabályozására.

Az Optinica termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
A kameratelepítések legbosszantóbb jellemzői
A telepítések négy legrosszabb jellemzője a több mint 140 megkérdezett rendszerintegrátor szerint