A QSAN nyerte a 2019-es tervezői díjat!
2019.05.20.
A QSAN volt az idei év iF tervezői díj nyertese. A győztes termék az XCubeNAS. Minden évben, a világ legrégebbi, független tervezői szervezete, a hannoveri-székhelyű iF International Forum Design GmbH szervezi az iF Tervezői díjat.
 
 
……………………………………………………………………………………………

Taipei, Március 15
Az XCubeNAS sorozat elnyerte a 67 tagú, világszerte elismert, független szakértőkből álló testület elismerését a designja, valamint funkcióinak ötletes kombinációjával. A verseny szoros volt: 6375 induló érkezett 52 országból, remélve, hogy megkapják a díjat

Az XCubeNAS Tower sorozata a vállalati szintű adatátviteli technológiákkal, kimagasló teljesítménnyel, valamint az átfogó biztonsági megoldásaival kielégíti a modern-kori követelményeket a munkacsoportokban és az SMB-ben. Az XCubeNAS az eszközkezelést még kényelmesebbé teszi, mint korábban, valamint a szerszám nélküli telepítés mind a lemezek, mind a memóriabővítés, a zajcsökkentés, a minimális por felhalmozódás és az energiahatékonyság érdekében. A legizgalmasabb kialakítás az összes XCubeNAS torony modell közül, egy további SSD-bővítőhelyet biztosít, amely jelentősen növelheti a teljesítményt, és nem csak tárolásra képes.
Továbbá, az XCubeNAS-ban lévő operációs rendszer, a QSM 3, átfogó vállalati-szintű tároló megoldást nyújt, hogy biztosítsa az adatintegritást, a rendszer elérhetőségét, a tároló hatékonyságot, valamint a korlátlanul skálázható tároló kapacitást. Az XCubeNAS sorozat biztosítja a fejlett tárolási funkciókat, mint például a Deduplikálás, az in-line tömörítés, az azonnali RAID technológia, valamint az olyan lenyűgöző alkalmazások, mint a Backup, Cloud Sync, Hypervisor kezelők, File Manager és a kényelmes webes kezelő felület. Ez az eszköz nem pusztán a legjobb dekoráció az irodája számára, hanem a legmegbízhatóbb partnere is minden vállalkozásának.

 Az iF tervezői díjról

66 éve, az iF tervezői díjat-t a kivételes dizájn minőségének elítélőjeként ismerik el. Az iF fémjel világszerte híres a kiváló tervezési szolgáltatásokról, valamint az iF tervezői díj a világ egyik legfontosabb ilyen jellegű díja. A pályázatokat az alábbi szempontok szerint ítélik oda: Termék, Csomagolás, Kommunikáció és Szolgáltatás Kialakítás / UX, Külső és belső felépítés, valamint Szakmai Koncepció. Minden díjat az iF WORLD DESIGN GUIDE, az iF design alkalmazásban mutatnak be, és az iF design kiállításon jelennek meg Hamburgban.

 

A QSAN-ról

A QSAN Technology, egy vezető storage technológia tervező és gyártó, melyet 2004 júliusában alapítottak. Az iparágban szerzett nagy tapasztalatokra építve a QSAN arra törekszik, hogy olyan vállalati- szintű tároló rendszereket építsen, amelyek kiváló teljesítményt, magas fokú adatvédelmet és átfogó adatkezelést biztosítanak. A QSAN arra törekszik, hogy az iparág számára olyan egyszerű, biztonságos, skálázható és megbízható adattárolási rendszereket biztosítson, amelyek kiváló minőséget képviselnek.

Az Qsan termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

 

Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
A kameratelepítések legbosszantóbb jellemzői
A telepítések négy legrosszabb jellemzője a több mint 140 megkérdezett rendszerintegrátor szerint