A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
2019.06.17.
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
 

 

2019-ben, tervezők és kivitelezők, mintegy 55 országból érkeztek, több mint 5,500 termékkel a megmérettetésre. A nemzetközi zsűri különböző tudományágakból érkezett tapasztalt szakértőkből állt.A Red Dot alapítója és vezérigazgatója, Dr. Peter Zec elmondta: „Az a tény, hogy termékeik megfelelnek a zsűri szigorú követelményeinek, bizonyságot tesz a díjnyertes tervezési minőségükről. A díjnyertesek tehát meghatározzák a tervezési iparág legfontosabb trendjeit, és megmutatják, hova vezethetnek a jövőbeli irányok. Az XCubeNAS termékvonal a modern vállalatok és munkacsoportok tárolási igényeinek kielégítésére szolgál, vállalati szintű adatvédelmet, kimagasló teljesítmény és méretezhetőséget, valamint olyan kényelmi funkciókat nyújtva, mint a szerszám nélküli lemez telepítés, gyors és kényelmes memóriabővítés, valamint a zaj csökkentés, illetve a minimális por felhalmozás. Az XCubeNAS termékcsalád minden modellje kiegészítő SSD-foglalattal van ellátva, amelyet elsődlegesen a cachelésre vagy auto-tieringre használhatunk, így a QSAN NAS-nak stabil teljesítményt nyújtva még szélsőséges munkaterhelés esetén is.

A Red Dot Design díjról
…………………………………………………………………………………………………………………………..
Annak érdekében, hogy professzionális szinten legyen a termékek széles skálája értékelve, a Red Dot Design Díj három különálló szakterületre bontható: a Red Dot-díj: Terméktervezés, Red Dot-díj: Márkák és kommunikációs tervezés, valamint a Red Dot-díj: Design Koncepció. A több, mint 18.000 beadványával, Red Dot-díj az egyik legnagyobb designverseny a világon. 1955-ben a zsűri első ízben összehívta a nap legjobb terveit. A díj nevét és márkáját az 1990-es években a Red Dot vezérigazgató, Dr. Peter Zec professzor alakította ki. Azóta a híressé vált Red Dot, a kitűnő formatervezésű termékek nemzetközi pecsétje lett. A nyerteseket évkönyvekben, múzeumokban és online módon mutatják be.

Az Qsan termékei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.

Nézze meg videónkat a Qsanról!
Ha tetszett a videó iratkozzon fel Youtube csatornánkra! 

 

 Kérés/kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Távoli hozzáférés az adatközpontokat és fiókirodákat kiszolgáló szerverekhez az ATENNEL
Mai bejegyzésünkben az ATEN alappillér vonalának – a KVM switchek vonalának – a KVM over IP egyik remek eszközét mutatjuk be.
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.