Tökéletes hangzás a Divoom termékeivel
2019.06.20.
A digitális zene és az intelligens eszközök megváltoztatták az emberek zenei igényeit. A Divoom a legújabb audiotechnológiát használva és ezt korszakalkotó dizájnnal felturbózva a felhasználói élményekhez jobban illeszkedik, mint valaha. Ez nem a nagy múltú márkajelzésekről vagy a kereskedelem és a befektetett marketingről szól, hanem egyszerűen tényleg a tökéletes hangzásról szól.
 

MI A DIVOOM?

Azt mondjuk, 9% szerelem, 17% szépség, 13% divat, 5% őrület, 17% teljesítmény, 8% -osan a cél elérése az utolsó pillanatban, 6% adrenalin, 25% szívvel és lélekkel ellátott szolgáltatás, ez a 100% -os Divoom. A Divoom márkát a zene szeretete és a tökéletes hangzás szenvedélye inspirálta. Az akusztikai tökéletességért sztrájkoltak és ezért már-már vallásosan finomították a hangszórókat, hogy minden zenei rajongónak megfeleljen. Céljuk, hogy innovatív audio termékeket készítsenek, esztétikusan és tökéletes hangteljesítménnyel mindenki számára, aki szerelmese a zenének.

A Divoom egyik legújabb zászlóshajója a VoomBox-Pro, amely 40W-os teljesítményével, lenyűgöző 360 fokos, többirányú hangzásával tökéletes választás a kültéri programokhoz. A 10000 mAh-ás akkumulátornak köszönhetően több, mint 12 órás rendelkezésre állási időt biztosít, mind ezek mellett az USB csatlakozónak köszönhetően PowerBankként is funkcionálhat, így tölthetjük róla telefonunkat is.
Abban az esetben, ha nem lenne elég egy VoomBox Pro hangteljesítménye és még tökéletesebb hangzást szeretnénk elérni, akkor párosíthatjuk egy másik VoomBox Pro-val és a TWS sztereo módnak köszönhetően, a két hangszóró még teljesebb és tökéletesebb hangzást biztosít. A hosszú üzem idő, a duplikálhatóság és a tökéletes hangzás mellett az IPX5 vízállósági szabvány teszi teljessé a VoomBox Pro-t, hogy semmilyen körülmények között ne szenvedj hiányt a zenében.

A DIVOOM egy másik kiemelkedő terméke a Divoom Voombox-Power:

Élvezze zenéit a kerti partin, vagy a barátokkal való focizás közben. A Voombox Power-rel minden igénye ki lesz elégítve. Hat hangszórós dizájnjával a tökéletesített hangtartományért és irányért. A legújabb Bluetooth technológiával párosítson akár 2 eszközt egyidejűleg az audió élmény növeléséért. Minden VoomBox Power képes ellenállni a legdurvább környezeti viszonyoknak. 6000 mAh-s akkumulátora biztosítja a hosszú üzemidőt. Kimeneti teljesítménye 30W, súlya 770g. Mindehhez a méretei: 193x65x84,5mm.

 További Divoom termékért látogasson el az Alphasonic webáruházában.

 Nézze meg videónkat a Divoom termékeiről!
További tartalmak eléréséhez iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

További Divoom termékért látogasson el az Alphasonic webáruházában.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére! 

Kapcsolódó termékcsoportok:

divoom

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Távoli hozzáférés az adatközpontokat és fiókirodákat kiszolgáló szerverekhez az ATENNEL
Mai bejegyzésünkben az ATEN alappillér vonalának – a KVM switchek vonalának – a KVM over IP egyik remek eszközét mutatjuk be.
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.