Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
2019.07.17.
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
 

A VK2100 Control Box fő vezérlőként működik, amely biztosítja a csatlakozást a helyiségben található összes hardvereszközhöz. A hardver csatlakoztatása után a VK6000 Configurator szoftver egyszerű beállítást biztosít, lépésről lépésre konfigurálhatja a csatlakoztatott eszközöket, köztük a VK2100-ast is. Az ATEN Control System App ezután összeköti Önt a VK2100 vezérlődobozzal bármely olyan eszközről, IOS, Android vagy Windows mobilkészülékről / táblagépről, amely lehetővé teszi, hogy vezérelje az összes hardvereszközt, különböző helyiségekben, bármikor, bárhol.

 

A VK2100 Control Box könnyen telepíthető egy meglévő rendszerbe és zökkenőmentesen integrálódik az ATEN VanCryst pro-A/V termékekkel és szinte bármilyen más, a szobában található hardvereszközökkel, beleértve az A/V berendezéseket, világítást, konferencia rendszereket, légkondicionálót, mozgásérzékelőket, teljesítménykapcsolókat stb. A VK2100 Control Box olyan központi platformként működik, ahol a hardvereszközök csatlakoztatva vannak és irányításukról egy könnyen kezelhető GUI felület gondoskodik, amely futtatható iOS, Android vagy Windows mobil eszközről.

A VK6000 Configurator szoftver intuitív grafikai felületének segítségével könnyen beállíthatóak a csatlakoztatott eszközök. A VK6000 a hardver konfigurálásával, az interfész tervezésével és a Viewer Profiles tervezésével és feltöltésével indul. Az Ethernet-kapcsolat révén az ATEN Control System App lehetővé teszi a Viewer Profiles importálását és frissítését a VK2100 Control Box-ról. Minden Viewer Profile egy testreszabott vezérlő GUI-n keresztül gyors hozzáférést biztosít a cél- és vezérlő hardvereszközökhöz. A profilok jelszóval védettek, használatuk hitelesítést igényel. Az ATEN Control System tökéletesen alkalmazható tárgyalótermekben, konferencia központokban, tantermekben vagy bármely olyan helyiségben, amely a különböző hardvereszközök központi és mobil vezérlését igényli egy egyszerűsített irányítási rendszerrel, optimális hatékonysággal és teljesítménnyel.

 

A VK2100 Control Box jellemzői:

 • támogat számos különböző interfész csatlakozásokat a hardver-szoftver integrációhoz és a vezérlési mobilitáshoz.
 • 4 db DC kimenettel rendelkezik tápegységek csatlakoztatásához
 • 1 db USB port az egyszerű profil feltöltéshez
 • IR tanulási funkció az IR eszköz illesztőprogramok hozzáadásához
 • támogatja a natív KNX IP-t az épületfelügyeleti rendszerek számára
 • Telnet, TCP, UDP, HTTP , HTTPS, ONVIF és PJLink támogatás
 • támogatja a projekt fájl mentést, visszaállítást
 • Webes grafikai kezelőfelület az egyszerű rendszerkonfigurációhoz
 • támogatja az SSH kommunikációt az adatok felügyeletéhez
 • LED-es állapotjelzések
 • Rack-be szerelhető
 • 2 db ingyenes licensz a mobil eszközről történő irányításhoz

Az Aten VK2100 kontroller megtalálható az Alphasonic webáruházában.

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Ünnepi nyitvatartás
Nézze meg ünnepi nyitvatartásunkat decemberre és januárra vonatkozóan!
A legújabb QSAN tároló kezelő rendszer – QSM 3.1
A legújabb QSAN tároló kezelő rendszer
Hameco – a minőség hangja
Portfóliójukban széles választékban találhatóak vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélők, ezek tartozékai, továbbá 2019 óta már audio és video konferencia berendezések is.