A QSAN, az AxxonSoft és a Seagate kiváló VMS és PSIM megoldásokat nyújtanak
2019.07.29.
A videó megfigyelés népszerűsége folyamatosan növekszik szerte az egész világban. Mind a QSAN, mind pedig az AxxonSoft teljes termékkínálatát úgy tervezték, hogy kielégítsék a megfigyelő piac teljesítmény igényeit.
 

Az intelligencia és információ stratégiai forrásává vált és betekintést nyújt a fogyasztók számára a személyes megfigyelő kamerák otthoni biztonsághoz történő használatához, valamint a főbb közlekedési csomópontokhoz.

 

Az AxxonSoft, mely vezető VMS (Video Management Software) és PSIM (Physical Security Information Management) fejlesztő, a QSAN-t választotta tárolásért felelős partnerének, számos előnyt biztosítva így az adat-analízis és visszakeresés, megfigyelő rendszereket érintő kihívásaival szemben.

Mind a QSAN, mind pedig az AxxonSoft teljes termékkínálatát úgy tervezték, hogy kielégítsék a megfigyelő piac teljesítmény igényeit. Az AxxonSoft software, kombinálva a QSAN XCubeSAN sorozatú storage eszközeivel, képes a videó megfigyelő infrastruktúra nagy számítástechnikai terheléseinek kezelésére, beleértve a HD kamera környezeteket és az AI alkalmazásokat. Továbbá a SANOS (QSAN XCubeSAN sorozatú operációs rendszer) a Seagate SED (Self-Encrypting Drive) használatával elkerülheti az érzékeny adatok jogosulatlan hozzáférését.
A Seagate Secure ™, mint az iparág vezető technológiája az adatvédelemben, beleértve az SED és SED-FIPS meghajtókat is, biztosítja, hogy az ügyfelek a lehető legmagasabb szintű titkosítással rendelkezzenek. A QSAN termékcsalád és a Seagate SED biztosítja a gazdaságosságot, teljesítményt, kezelést, illetve az adatbiztonságot.

 

„Az AxxonSoft, a QSAN és a Seagate, mind videó megfigyelő partnerek. Közös megoldásaink kiváló tárolást és szoftvert biztosítanak, hogy kielégítsék a felvétel és analízis igényeket. ”- mondta Wilson Fang, a QSAN SAN termékmanagement termékmenedzsere.

„Mivel az SED-ek hardverszintű biztonsági funkciói függetlenek az operációs rendszertől, nincs teljesítményhatás, ami tökéletesen illeszkedik a QSAN és az AxxonSoft által piacra kerülő nagy teljesítményű felügyeleti megoldásokhoz.” – mondta Sharmistha Mallik. termék marketing menedzser, Enterprise Solutions, Seagate.

“Napjainkban, mikor a vizuális adat mennyiség folyamatosan növekszik, rendkívül fontos a helyes tároló rendszerek kiválasztása. A QSAN élvonalbeli technológiáinak és az AxxonSoft szellemi kapacitásának hasznosítása rendkívül produktív, költséghatékony és hibatűrő video megfigyelő rendszert biztosít.” – mondta Alan Ataev, Globális értékesítési igazgató.

 

 

A QSAN eszközei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában.


Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Élvezze a multimédiás élményt a Grandstream csúcstechnológiájú videotelefonjaival!
Partnereink között egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy milyen Videó telefonálásra is alkalmas eszközt tudunk nekik ajánlani. Éppen ezért úgy gondoltunk, hogy bemutatjuk egy rövid cikk keretein belül, hogy legnagyobb VoIP márkánk, azaz a Grandstream, milyen készülékekkel is tudja az ilyesfajta igényeket kielégíteni.
Gyorsabb és költséghatékonyabb kamerarendszer kiépítés a Vivotekkel
A Vivotek legújabb fejlesztései minden értelemben sokoldalúak.
Megérkezett ATEN VE8900/VE8950 control app
Az ATEN VE8900 / VE8950 Control App a mobiltelefonját a VE8900 / VE8950 távirányítójává alakítja. A vezérlő alkalmazás célja, hogy kényelmesen váltogathassa a bemeneti/kimeneti jelforrásokat, megjelenítéseket, valamint átütemezze a VE8900 / VE8950 IP-videó bővítőkön keresztüli profiljait.