Megérkezett ATEN VE8900/VE8950 control app
2019.08.12.
Az ATEN VE8900 / VE8950 Control App a mobiltelefonját a VE8900 / VE8950 távirányítójává alakítja. A vezérlő alkalmazás célja, hogy kényelmesen váltogathassa a bemeneti/kimeneti jelforrásokat, megjelenítéseket, valamint átütemezze a VE8900 / VE8950 IP-videó bővítőkön keresztüli profiljait.
 

A könnyen kezelhető, intuitív kezelőfelülettel rendelkező vezérlőalkalmazás, bárhol és bármikor közvetlen hozzáférést biztosít a VE Managerhez. Az ATEN VE8900 / VE8950 Control App lehetővé teszi, hogy a hálózatba kötött AV-rendszert jobban kezelje, mint korábban.

Az ATEN International, az AV/IT csatlakozási és menedzsment megoldások vezető szállítója bemutatta az ATEN új termékcsaládját, a Professional Online UPS-t, 8 modellel 1KVA-tól 3KVA-ig mind a 120V-os, mind pedig a 220V-os hálózati feszültséghez, hogy megfelelő biztonsági és eszközvédelmet biztosítsanak az ATEN szerver szoba megoldások. A szünetmentes tápegység sorozat nagyobb valódi teljesítményre képes 1-es teljesítménytényező mellett, valós dupla konverziós topológiával, a teljes munkaidős hálózattal és a túlfeszültség-védelemmel az érzékeny és fontos berendezések számára. Ideális a kis méretű IT-környezetekben, például a kis szervertermekben, a hálózati szekrényekben és a távközlési rendszerekben, hogy segítsen az ügyfeleknek szilárd és megbízható rendszer kialakításában, hogy megfeleljen a mai 24/7-es üzleti elvárásoknak.
ATEN 4K / FHD Boundless Multi-View KVMP megoldások javítják a valós idejű monitorozás működési hatékonyságát. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyabban kezeljék az adatokat azáltal, hogy az ATEN Boundless Switching technológiával egyidejűleg több forrást is kiválaszthatnak, kapcsolhatnak és megjeleníthetnek.

Tekintse meg az ATEN  VE8900-at az Alphasonic Webáruházában: http://bit.ly/2KtiaHD
Tekintse meg az ATEN  VE8950-at az Alphasonic Webáruházában: http://bit.ly/2GPAA4s

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Kötöttségek nélkül a munkahelyen – Grandstream DP722
A Grandstream a DECT technológia egyik vezető gyártója. Az idei év elején mutatták be a DECT technológiát alkalmazó irodai csomagjukat, amivel kifejezetten azon cégeket kívánják megcélozni, ahol fontos a mobilitás.
Most igazán érdemes regisztálni webáruházunkba!
Grandstream fókuszhetet tartunk 2019. október 21 és október 25 között. Keresse egyedi ajánlatainkat!
Nagyobb teljesítmény, kevesebb hely felhasználással
A CyberPower Smart App UPS Online egyedi kialakítása még nagyobb teljesítményt kínál, kevesebb helyigénnyel.