Nagyobb felbontás és maximális látótér – Ez a VIVOTEK MS9321-EHV
2019.09.05.
A Vivotek legújabb fejlesztései minden értelemben sokoldalúak. A szenzorok kialakítása és tudása révén egyetlen kamerával is megfigyelhetőek összetett területek, ezáltal nem csak gyorsabb de költséghatékonyabb is a kamerarendszer kiépítése.
 

MS9321-EHV

 

Főbb jellemzők

  • H.265 tömörítési eljárás
  • 20 MP 180 °panoráma nézet
  • 30 fps @ 7680×2560
  • Smart Stream III technológia a sávszélesség optimalizálásához
  • WDR Pro (120 dB) technológia a páratlan képminőségért különösen sötét és fényes környezetben
  • 30m IR hatótávolság
  • Smart IR II technológia a túlexponálás megelőzése érdekében
  • Trend Micro IoT biztonság a gyári garanciaidőn belül
  • Időjárásálló IP66, és vandálbiztos IK10 besorolású ház

 

A Vivotek legújabb fejlesztése az MS9321-EHV multi szenzor kamera, amely a Vivotek kínálatában a legnagyobb felbontást és a maximális látóteret biztosítja, ezáltal csökkenti egy terület megfigyeléséhez szükséges kamerák számát, így a kamerarendszer telepítési költségét is.

A 4 x 5MP CMOS érzékelőkkel ellátott kamera 180 ° vízszintes látószögének köszönhetően teljes lefedettséget biztosít. Az MS9321-EHV Smart Stream III technológia és a H.265 tömörítési eljárás ötvözésével akár 90%-al képes csökkenteni a sávszélesség és a tárhely igényt, a kiváló képminőség megtartása mellett.
A WDR Pro és az SNV (Supreme Night Visibility) technológiákkal felvértezett kamera képes kiváló minőségű képet adni nagy kontrasztú környezetben vagy gyenge vényviszonyok között is. Az MS9321-EHV kamera 30 fps-re képes 20 MP felbontás mellett.
Az MS9321-EHV video igazítás funkcióval is rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző szenzorok külön-külön történő finomhangolását.
A kamera új házat kapott, ami lehetővé teszi a kamera döntését és billentését, így a kamera telepítése könnyebb, a felhasználhatósága pedig még sokoldalúbb lett.
A Vivotek  MS9321 – EHV Panoráma IP kameráját megtekintheti az Alphasonic Webáruházában:  http://bit.ly/2kjdRG2

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Intellinet eszközök monitorozási funkciója a technikai támogatás érdekében
A mai gyors tempójú üzleti világban elengedhetetlen a technikai támogatással kapcsolatos kérdések gyors megoldása, hogy mihamarabb folytathassa munkáját.
Az ideális SAN megoldás az SMB piac számára – XCubeSAN 1200 Sorozat
A QSAN XS1200 sorozat a legköltséghatékonyabb SAN tárolórendszer az SMB-piac számára. Ez egy tökéletes megoldás a megfigyelés, a biztonsági mentés és a katasztrófa utáni helyreállítás alkalmazására kis- és középvállalkozások számára, amely csökkentheti a beruházásokat és ugyanakkor maximális hatékonyságot is eredményez.
Négy különböző terület lefedése egyetlen kamerával
AZ új MA9322-EHTV a Vivotek egyik legsokoldalúbb kamerája. Az MA9322-EHTV kiegészült egy 30 méteres hatótávval rendelkező IR megvilágítóval. A négy egymástól független, távolról is vezérelhető kamera négy különböző terület lefedését teszi lehetővé egy időben, ezáltal csökkenti a szükséges kamerák számát, így a kamerarendszer telepítési költségét is. Az MA9322-EHTV robosztus IP66 és IK10 védelmi besorolású házzal van felszerelve.