Az ideális SAN megoldás az SMB piac számára – XCubeSAN 1200 Sorozat
2019.09.17.
A QSAN XS1200 sorozat a legköltséghatékonyabb SAN tárolórendszer az SMB-piac számára. Ez egy tökéletes megoldás a megfigyelés, a biztonsági mentés és a katasztrófa utáni helyreállítás alkalmazására kis- és középvállalkozások számára, amely csökkentheti a beruházásokat és ugyanakkor maximális hatékonyságot is eredményez.
 

Snapshot (QSnap) – Egyszerű és praktikus időgép

A QSnap a legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköz a zsarolóvírusok, véletlen fájl törlés, vagy fájlmódosítás, illetve instabil rendszer hardver ellen, amelyet nem megfelelő I / O kábel-kapcsolat, vagy mondjuk, instabil tápegység stb. okozhat.


Local Volume Clone (QClone) – Készítsem egy másolatot és védje meg magát


A QClone egy kötet másolatának elkészítésére szolgál ugyanabban a házban. A kezelési rugalmasság érdekében manuális és ütemezett feladatok érhetők el. Ha a forráskötet hibás, az informatikai vezetők gyorsan átválthatnak a klónozott kötetre és azonnal folytathatják az adatszolgáltatásokat.

 

 

Remote Replication (QReplica) – Megakadályozza az elsődleges webhely hibáját

A QReplica 2.0 számos nagyteljesítményű funkcióval rendelkezik, beleértve a korlátlan sávszélességet, a forgalom alakítását és a replikációs feladatonkénti több kapcsolatot. Ez a legköltséghatékonyabb és leghatékonyabb módja a távoli adatmentés elvégzésének.


Távoli replikáció forgalomszabályozással


Forgalomszabályozás a QReplica által használt csúcsforgalomban alkalmazott hálózati sávszélesség kezelésére, hogy meghagyja a hálózati sávszélességet a kritikus tranzakciók számára.

Helyi kötet klón + Távoli replikáció


A lényeges távoli replikációs (például 60 TB) feladatok kezeléséhez a QReplica 2.0 lehetővé teszi a helyi klónfeladat átalakítását távoli replikációs feladattá.

A Qsan 1200-as sorozatát megtekintheti az Alphasonic Webáruházában: http://bit.ly/2meqXVp

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Nagyobb teljesítmény, kevesebb hely felhasználással
A CyberPower Smart App UPS Online egyedi kialakítása még nagyobb teljesítményt kínál, kevesebb helyigénnyel.
Kisorsoltuk az Alphasonic EXPO nyerteseit!
Idén is megrendezésre került az Alphasonic EXPO, ahol rengeteg nyereményjátékkal készültünk az ide látogatóknak!
A QSAN megbízhatóan teljesít a Continental-nál is!
Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie.