A QSAN megbízhatóan teljesít a Continental-nál is!
2019.10.03.
Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie.
 

Continental cégtörténet

A Continental-t 1871-ben alapították Hannoverben, a “Continental-Caoutchouc- és Gutta-Percha Compagnie” részvénytársaságként. A Hannoveri fő gyárban főként gumi termékeket, gumiszerű szöveteket és tömör gumiabroncsokat állítanak elő kocsik és kerékpárok számára. Manapság a Continental az öt legjobb autóipari beszállító között szerepel világszerte. A Continental, mint a fékrendszerek, a hajtóművek és az alváz rendszerek, alkatrészek, műszerek, infotainment megoldások, jármű elektronika, gumiabroncsok és műszaki elasztomerek szállítója. Hozzájárul a fokozott vezetési biztonsághoz és a globális éghajlatvédelemhez. A Continental kompetens partner a hálózatba kapcsolt autókommunikációban is.

A kihívás

Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie. Hagyományos megoldás kétszeres kapacitása az igény (kivéve az energiafogyasztást), így a QSAN XCubeSAN XS5200 teljesítményének csak egy töredékét használjuk ki.

A megoldás 

A QSAN XCubeSAN rendkívül rugalmas megoldást kínálva megoldotta a Continental igényeit. A QSAN XCubeSAN XS5200 többféle merevlemezt használ, amelyek optimálisak a Felügyeleti alkalmazásuk számára. Az auto-tiering software-rel hatékonyan érhetnek most már el magas teljesítményt és aktiválhatják az archiválást, teljesítve így a software alkalmazás követelményeit.

„A QSAN XCubeSAN XS5200 sorozat a kívánt teljesítményt biztosítja az igényeinknek megfelelő költségvetéssel. Meghaladja az összes műszaki elvárásunkat, és olyan eredményeket hoz, amelyekre szükségünk van a Felügyeleti alkalmazásunkhoz. ” – Continental

A QSAN termékeit megtekintheti az Alphasonic Webáruházában: http://bit.ly/2pHoKDR

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Ünnepi nyitvatartás
Nézze meg ünnepi nyitvatartásunkat decemberre és januárra vonatkozóan!
A legújabb QSAN tároló kezelő rendszer – QSM 3.1
A legújabb QSAN tároló kezelő rendszer
Hameco – a minőség hangja
Portfóliójukban széles választékban találhatóak vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélők, ezek tartozékai, továbbá 2019 óta már audio és video konferencia berendezések is.