A QSAN megbízhatóan teljesít a Continental-nál is!
2019.10.03.
Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie.
 

Continental cégtörténet

A Continental-t 1871-ben alapították Hannoverben, a “Continental-Caoutchouc- és Gutta-Percha Compagnie” részvénytársaságként. A Hannoveri fő gyárban főként gumi termékeket, gumiszerű szöveteket és tömör gumiabroncsokat állítanak elő kocsik és kerékpárok számára. Manapság a Continental az öt legjobb autóipari beszállító között szerepel világszerte. A Continental, mint a fékrendszerek, a hajtóművek és az alváz rendszerek, alkatrészek, műszerek, infotainment megoldások, jármű elektronika, gumiabroncsok és műszaki elasztomerek szállítója. Hozzájárul a fokozott vezetési biztonsághoz és a globális éghajlatvédelemhez. A Continental kompetens partner a hálózatba kapcsolt autókommunikációban is.

A kihívás

Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie. Hagyományos megoldás kétszeres kapacitása az igény (kivéve az energiafogyasztást), így a QSAN XCubeSAN XS5200 teljesítményének csak egy töredékét használjuk ki.

A megoldás 

A QSAN XCubeSAN rendkívül rugalmas megoldást kínálva megoldotta a Continental igényeit. A QSAN XCubeSAN XS5200 többféle merevlemezt használ, amelyek optimálisak a Felügyeleti alkalmazásuk számára. Az auto-tiering software-rel hatékonyan érhetnek most már el magas teljesítményt és aktiválhatják az archiválást, teljesítve így a software alkalmazás követelményeit.

„A QSAN XCubeSAN XS5200 sorozat a kívánt teljesítményt biztosítja az igényeinknek megfelelő költségvetéssel. Meghaladja az összes műszaki elvárásunkat, és olyan eredményeket hoz, amelyekre szükségünk van a Felügyeleti alkalmazásunkhoz. ” – Continental

A QSAN termékeit megtekintheti az Alphasonic Webáruházában: http://bit.ly/2pHoKDR

Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Nagyobb teljesítmény, kevesebb hely felhasználással
A CyberPower Smart App UPS Online egyedi kialakítása még nagyobb teljesítményt kínál, kevesebb helyigénnyel.
Kisorsoltuk az Alphasonic EXPO nyerteseit!
Idén is megrendezésre került az Alphasonic EXPO, ahol rengeteg nyereményjátékkal készültünk az ide látogatóknak!
A QSAN megbízhatóan teljesít a Continental-nál is!
Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie.