Hameco – a minőség hangja
2019.12.03.
Portfóliójukban széles választékban találhatóak vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélők, ezek tartozékai, továbbá 2019 óta már audio és video konferencia berendezések is.
 

 A Hameco egy teljes egészében magyar vállalat, magyar vezetőkkel, budapesti központtal. A cég 2009 óta foglalkozik professzionális audio és videokommunikációs berendezésekkel. Portfóliójukban széles választékban találhatóak vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélők, ezek tartozékai, továbbá 2019 óta már audio és video konferencia berendezések is.


Termékeik kivitelezésénél óriási hangsúlyt fektetnek azok kialakítására, valamint a korábban szerzett tapasztalataik alkalmazására. Fejbeszélőiket egész napos használatra tervezik, ezt az anyaghasználatuk és a felépítésük is maximálisan tükrözi. A kényelem nem minden, hiszen a funkcióit tekintve is kiérdemelte a professzionális jelzőt. Minden fejbeszélőjük, beleértve a belépő szintűeket is, speciális hallásvédelemmel lett ellátva. Ezen felül többségük zajszűréssel is fel lett szerelve, amely minden háttérzajt teljes egészében képes elnyomni, legyen az irodában vagy kint az utakon.

A Hameco termékei tökéletes választást nyújthatnak minden olyan vállalkozás számára, ahol fontosnak tartják a minőségi és kényelmes fejbeszélők használatát, professzionális funkciókkal és kedvező árcédulával ellátva.
További HAMECO termékekért kattintson ide!

További bejegyzésekért és érdekességekért látogasson el az Alphasonic blogjába, mely ide kattintva elérhető!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A három legsikeresebb Grandstream GXP telefon
A GrandStream egy 2002-ben alakult amerikai multinacionális vállalat, amelynek egyik szakterülete az IP alapú hang és videó kommunikáció, melyekre számos alternatívát fejlesztenek a vállalkozások széles skálájának.
Szállodamodernizálás zavartalan vendégforgalommal
A régmúltú hazai szállodalánc, a Danubius Hotels Zrt. 18 komplexumának teljes körű szerverszobai informatikai infrastruktúra-felújításában segítettük a partnerINVEST Kft-t, amely egy nem mindennapi feladat teljesítésére vállalkozott.
OMEGA Varr – Profi gaming perifériák
A ’Varr’ az Omega egy termékcsaládja, amely kifejezetten az otthoni játékra fekteti a hangsúlyt, platformtól függetlenül, mindezt egy magával ragadó, tekintélyt parancsoló megjelenéssel és megfizethető árral fűszerezve.