Stormshield tűzfalak az Alphasonic kínálatában!
2016.03.21.
Már nálunk is előrhetőek a Stormshield Network Security teljes termékcsalád tagjai. Tekintse meg a kínálatot, ajánlatunkat kérje telefonon vagy e-mailben!
 

 

Stormshield UTM tűzfalak a kínálatunkban!

A Stormshield termékcsalád megjelenésével új mérföldkőhöz érkezett a legnagyobb európai tűzfalgyártó, az Airbus Csoporthoz tartozó NETASQ. Az új, kibővült kiberbiztonsági termékek nem csupán új megoldásokat jelentenek, de a vállalat is jelképesen nevet vált és ezentúl minden megoldását Stormshield névvel fejleszti.

A Stormshield Network Security termékcsalád teljesen új szoftvert és megújult nagyvállalati hardvereket egyformán tartalmaz. Az új, moduláris SN sorozatú modellek akár 80 Gbps szűrési teljesítményre is képesek.

Naprakész védelem

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Megbízható hardver

A kis- és közepes méretű Stormshield UTM tűzfalak egyedülállóan magas, 9-13 éves várható élettartammal (MTBF) rendelkeznek, vagyis akár egy évtizedig meghibásodás nélkül működnek. A nagyvállalati tűzfalaik moduláris, hibatűrő felépítéssel, dupla tápegységekkel és akár redundáns SSD meghajtóval biztosítanak önjavító működést.

Célhardvereink kiemelkedő minőségű, ipari teljesítményű elemekből állnak, amelyek a katonai és polgári felhasználás számos területén megbízható működést garantálnak. Ráadásul minden Stormshield tűzfal élettartamra szóló csereszolgáltatással rendelkezik, vagyis a megbízhatóságot nemcsak tervezzük, hanem biztosítjuk is minden ügyfelünk számára.

Kiemelkedően magas teljesítmény

A Stormshield évtizedek óta fejlesztett, szabadalmaztatott Application IPS csomagszűrő technológiáján alapuló tűzfalak rendkívül megbízható biztonsági szűrést biztosítanak, mivel a tűzfal valós idejű rendszermagját maga a biztonsági szűrőrendszer alkotja. Így a piacon egyedülállóként a Stormshield tűzfalak rendelkeznek az első bekapcsolástól aktivált maximális biztonsággal: az IPS, DPI és más szűrőrendszerek engedélyezése nem hogy lassítaná a rendszer működését, de a teljesítményt egyáltalán nem befolyásolja.

A tűzfalak és a hozzájuk tartozó 1 éves premium UTM előfizetések elérhetők webshopunkban, de az igényeknek legmegfelelőbb konstrukcióhoz kérjen ajánlatot e-mailben az info@alphasonic.hu címen!

Kapcsolódó termékcsoportok:

Stormshield termékcsalád

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
TESZTközelből - ATEN US434
Újabb termékbemutató videóval segítjük munkáját! TESZTközelből sorozatunkban részletesen bemutatjuk szakértő munkatársunk segítségével egy-egy termékcsoportunkat, vagy termékünket, hogy még jobban megismerhesse és még pontosabb képet kaphasson megoldásainkról!
TESZTközelből - DIVOOM hangszórók
Mostantól termékbemutató videókkal is segítjük az Ön munkáját! A TESZTközelből segítségével részletesen bemutatjuk szakértő munkatársunk segítségével egy-egy termékcsoportunkat, vagy termékünket, hogy még jobban megismerhesse és még jobb képet kaphasson megoldásainkról!
Videó - ATEN VanCryst VC880 bemutató
Videó sorozatunk első részében az Aten audió leválasztós HDMI extenderét mutatjuk be.