Stormshield tűzfalak az Alphasonic kínálatában!
2016.03.21.
Már nálunk is előrhetőek a Stormshield Network Security teljes termékcsalád tagjai. Tekintse meg a kínálatot, ajánlatunkat kérje telefonon vagy e-mailben!
 

 

Stormshield UTM tűzfalak a kínálatunkban!

A Stormshield termékcsalád megjelenésével új mérföldkőhöz érkezett a legnagyobb európai tűzfalgyártó, az Airbus Csoporthoz tartozó NETASQ. Az új, kibővült kiberbiztonsági termékek nem csupán új megoldásokat jelentenek, de a vállalat is jelképesen nevet vált és ezentúl minden megoldását Stormshield névvel fejleszti.

A Stormshield Network Security termékcsalád teljesen új szoftvert és megújult nagyvállalati hardvereket egyformán tartalmaz. Az új, moduláris SN sorozatú modellek akár 80 Gbps szűrési teljesítményre is képesek.

Naprakész védelem

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Megbízható hardver

A kis- és közepes méretű Stormshield UTM tűzfalak egyedülállóan magas, 9-13 éves várható élettartammal (MTBF) rendelkeznek, vagyis akár egy évtizedig meghibásodás nélkül működnek. A nagyvállalati tűzfalaik moduláris, hibatűrő felépítéssel, dupla tápegységekkel és akár redundáns SSD meghajtóval biztosítanak önjavító működést.

Célhardvereink kiemelkedő minőségű, ipari teljesítményű elemekből állnak, amelyek a katonai és polgári felhasználás számos területén megbízható működést garantálnak. Ráadásul minden Stormshield tűzfal élettartamra szóló csereszolgáltatással rendelkezik, vagyis a megbízhatóságot nemcsak tervezzük, hanem biztosítjuk is minden ügyfelünk számára.

Kiemelkedően magas teljesítmény

A Stormshield évtizedek óta fejlesztett, szabadalmaztatott Application IPS csomagszűrő technológiáján alapuló tűzfalak rendkívül megbízható biztonsági szűrést biztosítanak, mivel a tűzfal valós idejű rendszermagját maga a biztonsági szűrőrendszer alkotja. Így a piacon egyedülállóként a Stormshield tűzfalak rendelkeznek az első bekapcsolástól aktivált maximális biztonsággal: az IPS, DPI és más szűrőrendszerek engedélyezése nem hogy lassítaná a rendszer működését, de a teljesítményt egyáltalán nem befolyásolja.

A tűzfalak és a hozzájuk tartozó 1 éves premium UTM előfizetések elérhetők webshopunkban, de az igényeknek legmegfelelőbb konstrukcióhoz kérjen ajánlatot e-mailben az info@alphasonic.hu címen!

Kapcsolódó termékcsoportok:

Stormshield termékcsalád

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Videó - ATEN VanCryst VC880 bemutató
Videó sorozatunk első részében az Aten audió leválasztós HDMI extenderét mutatjuk be.
UBIQUITI termékekkel bővült kínálatunk
Megérkeztek az UBIQUITI újdonságai kínálatunkba. Legújabb Access Pointjainkat érdemes lesz szemügyre vennie!
Új Divoom termékekkel bővültünk!
Megérkeztek az új Divoom hangszórók, köztük az AuraBox továbbfejlesztett változata, a teljesen megújult Airbeat széria, és az elegáns Onbeat is bemutatkozik.