Fontos intézkedések a koronavírussal kapcsolatban
2020.03.17.
Mi az Alphasonic Kft.-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük a sajnálatos módon hazánkat is elérő koronavírust, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
 

Szeretnénk megnyugtatni partnereinket, hogy a mostanra kialakult helyzetben továbbra is számíthatnak ránk, de közös feladatunk és érdekünk, hogy minimalizálni tudjuk a járvány hatásait.


 


Ennek érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk:


 Munkatársak elérhetősége
Kollégáink továbbra is elérhetők telefonon és e-mailben is - hétköznap 17 óráig, de a vírus terjedésének megakadályozása érdekében újpesti áruházunk csak 15 óráig tart nyitva.
 

 Vevőszolgálat és árukiadás
Személyes áruátvételre, szervizzel és garanciális ügyintézéssel kapcsolatos ügyintézésre hétköznapokon 15 óráig van lehetőség, de javasoljuk és kérünk mindenkit, aki teheti, hogy válassza házhozszállításunkat mindannyiunk biztonsága érdekében.
A nálunk megrendelt vagy már megvásárolt termékeket nagyon kedvező feltételekkel vagy akár 30.000 Ft-os rendelés felett ingyen - 24 órán belül, a Sprinter futárszolgálat igénybevételével házhoz szállítjuk az Ön által megjelölt címre.
 

Folyamatos fertőtlenítés és higiéniai előírások betartása
Naponta többször mind az irodában, az áruházunkban és a raktár területén is biztosítjuk a teljes körű fertőtlenítést és a megfelelő eszközöket a fertőzések megelőzése érdekében.
 


Óvintézkedéseink nem befolyásolják a mindennapi ügymenetet, továbbra is várjuk a megrendeléseket és készségesen állunk rendelkezésére!
Bízunk benne, hogy a lehető legrövidebb időn belül túl leszünk ezen az időszakon, és fontos, hogy kölcsönösen odafigyeljünk egymásra!

 


 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Fontos intézkedések a koronavírussal kapcsolatban
Mi az Alphasonic Kft.-nél folyamatosan figyelemmel kísérjük a sajnálatos módon hazánkat is elérő koronavírust, és az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
A Gigaset Professional IP DECT rendszere megkapta a Yeastar tanúsítványt
A Gigaset Professional termékcsalád teljes portfóliója automatikusan, kényelmesen és gyorsan elérhetővé válik a rendszer számára.
Vizuálisan lenyűgöző élményt állítottunk össze
Impozáns és a szóbeli beszédet látványban is kifejező digitális konstrukció megépítésében vettünk részt egy vízvédelemmel foglalkozó hazai kormányzati szervvel együttműködésben.