Mikrotikkel bővültünk!
2016.04.13.
A tapasztalat az, hogy aki elkezd foglalkozni a MikroTik termékeivel, lenyűgözi a készülék tudása. Miért is van ez?
 

MikroTikkel bővültünk!

Talán már hallott róla, hogy rendszeresen adunk otthont a MikroTik képzéseknek. Ennek hatására a márka iránti érdeklődés megnövekedett, így a mi érdeklődésünk is tovább fokozódott.

Mekkora lehet a márkanév mögötti potencia?

A tapasztalat az, hogy aki elkezd foglalkozni a MikroTik termékeivel, lenyűgözi a készülék tudása.

Miért is van ez?

A választ a RouterOS névre keresztelt Linux alapú rendszerben kell keresni.

Gyakorlatilag mindegyik MikroTik eszközön ez az operációs rendszer fut, ennek - és kis háttértudásnak - köszönhetően teljesen igényeinkhez tudjuk igazítani az eszközeinket: tűzfalszabályok beállítása, VPN-szerver és klienskezelés, sávszélesség-szabályozás, vezeték nélküli hozzáférési pont, valamint egyéb routolt és kapcsolt hálózatok adminisztrálása. A legszebb az egészben, hogy régi MikroTik eszközeinken is bármikor, akár évek múltán is frissíthetjük a szoftvert, így csak a hardverkorlátok szabhatnak határt a készülék tudásának.

Milyen minőségű eszközök ezek?

A MikroTik által készített RouterBOARD készülékek nem csak otthoni és kisvállalati környezetben használatosak: ipari minőségű eszközeik számos internet szolgáltatónál működnek megbízhatóan routerként és vezeték nélküli szolgáltató rendszerként. A MikroTik kisvállalati és otthoni környezetbe szánt eszközei is hasonló minőséget képviselnek, de árban bőven a SOHO kategóriába sorolható.

A legfontosabb: miért is érdekes ez Önnek?

A válasz itt a hozzáadott érték.

A MikroTik eszközökkel olyan hálózati megoldásokat építhet ki, aminek az értéke bőven a felhasznált készülékek árai felett van.

Ehhez nyílván a RouterOS alapos ismerete szükséges, ebben nyújthat segítséget a rendszeresen induló MikroTik képzés.

A termékekről és a képzésekről az zsofi@alphasonic.hu címen fogadjuk érdeklődését!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó termékcsoportok:

MikroTik termékek

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.
Adatintegritás, ZFS vs. más filerendszerek
A digitális korszakban a kis méretű I/O fileok, illetve az ezekre irányuló igények egyre inkább az olyan mai technológiák felé fordulnak, mint például a pénzügyi blokkok, a mesterséges intelligencia, a dolgok internete és az e-kereskedelem.