Infosec és UPS-ekről általában
2016.07.05.
Az Infosec egy francia UPS gyártó cég, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szünetmentes tápegységek gyártásában és értékesítésében a nemzetközi piacon. De miért is hasznos nekünk a UPS?
 

Az Infosec egy francia UPS gyártó cég, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szünetmentes tápegységek gyártásában és értékesítésében a nemzetközi piacon. Ezekre a tapasztalatokra hagyatkozva a cég gondosan kiépítette termékpalettáját, amiben minden gyakran felmerülő problémára tökéletes megoldást találhatunk.

De miért is hasznos nekünk a UPS?

Következő sorozatunkban bemutatunk néhány olyan problémát, amelyek mindenkit érintenek, aki értékes gépekkel dolgozik és szeretné megelőzni meghibásodásukat, súlyos pénzeket spórolva ezzel vállalkozásának!

1.rész

A szünetmentes tápegység (UPS) és a feszültségszabályzó megvédi a számítógépeket és az elektromos rendszereket a váratlan áramingadozásoktól. Fontos elektronikus eszközeink számára egyfajta biztosítékként működnek, meggátolva azok károsodását. Így az elektromosság mindig egységesen, ingadozásmentesen érkezik drága és fontos eszközeinkbe.

Az feszültségingadozásokat csoportosíthatjuk többféleképpen, de alapvetően egy hirtelen feszültségugrásról van szó. A feszültségvédők feladata, hogy védjék a rendszereket a túl magas feszültségtől. Rendkívül nagy feszültségugrás esetén a szabályzó biztosítékként működik és lekapcsolja a készülékeket a hálózatról.

Amikor a normális szint alá csökken az elektromos áram feszültsége, akkor szintén veszélyben vannak a rendszereink. A UPS rendszerek segítségével nem csupán a magas feszültség okozta káros hatások, hanem az áramkimaradás okozta veszélyeket is kiiktathatjuk, ugyanis a UPS feszültségcsökkenés esetén pótolja a kimaradt feszültséget, ezzel biztosítva a hálózat egyenletes ellátottságát, megakadályozva az áramszünetet és a rendszerek esetleges károsodását. Így áramszünet esetén marad annyi ideje minden rendszernek, hogy a meglévő adatok mentése után károsodás nélkül leálljon.

A következő részben az időjárás okozta problémákról esik majd szó, és kiderül az is, hogy miért a nyár a legveszélyeztetettebb időszak! Tartson velünk legközelebb is!

Kapcsolódó termékcsoportok:

Infosec termékek

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
TESZTközelből - ATEN US434
Újabb termékbemutató videóval segítjük munkáját! TESZTközelből sorozatunkban részletesen bemutatjuk szakértő munkatársunk segítségével egy-egy termékcsoportunkat, vagy termékünket, hogy még jobban megismerhesse és még pontosabb képet kaphasson megoldásainkról!
TESZTközelből - DIVOOM hangszórók
Mostantól termékbemutató videókkal is segítjük az Ön munkáját! A TESZTközelből segítségével részletesen bemutatjuk szakértő munkatársunk segítségével egy-egy termékcsoportunkat, vagy termékünket, hogy még jobban megismerhesse és még jobb képet kaphasson megoldásainkról!
Videó - ATEN VanCryst VC880 bemutató
Videó sorozatunk első részében az Aten audió leválasztós HDMI extenderét mutatjuk be.