Újdonságok az Iris-től
2016.08.22.
Webáruházunkban már megtalálhatóak az új Iris termékek. Ez a márka a hordozható szkennereiről ismert, az újdonságok között is sok érdekes modell található.
 

Új, fantasztikus IRIS termékek!

 

 

Webáruházunkban már megtalálhatóak az új Iris termékek! Ez a márka a hordozható szkennereiről ismert, az újdonságok között is sok érdekes modell található, például tollszkenner, egérszkenner, de a klasszikus tipusok is megtalálhatóak. Szokatlanul formatervezett és praktikus megoldásai miatt azt gondolhatnánk az Iris termékek kizárólag otthoni felhasználásra készültek! Ez azonban tévedés!

A most bemutatott eszközöket kimagasló minőségük miatt bátran ajánljuk kis- és középvállalatok részére is!

IRISCan Pro 3 Cloud

Az IRIScan Pro 3 Cloud egy többfunkciós szkenner. A szoftvercsomag meglepő ár-teljesítmény arányának köszönhetően, nagy teljesítményű megoldást nyújt a kisvállalkozásoknak és önálló tevékenységet folytatóknak a hatékonyságuk növeléséhez. Felbontása 600 dpi.

 

 

IRISCard Corporate 5 (5Lic) - névjegykártya szkenner

Az IRISCard Corporate 5 egy több licencet magába foglaló professzionális megoldás, amelynek segítségével a mobil felhasználók egyszerűen, számítógép használata nélkül rögzíthetik az üzleti partnereik adatait. A kapcsolatok kezelése ily módon gyerekjáték és ideális napjaink mobil életstílusához. Nem kell mást tennie, mint áthúzni a névjegyet a vezeték nélküli akkumulátoros szkenneren, és tárolni a képet az integrált memóriában, SD-kártyán vagy normál USB-memórián. Amint visszaért az irodába, illessze az SD-kártyát a számítógépbe, amelyen a Cardiris Corporate szoftver automatikusan feldolgozza a beolvasott névjegyeket, majd exportálja azokat a felhőbe (Salesforce, Google-névjegyek), a Microsoft Dynamics CRM-programba (online és offline), az Outlook, ACT! stb. alkalmazásokba.

  • Vezeték nélküli, akkumulátoros működésű és nagyon könnyű - nem igényel számítógépet a beolvasáshoz
  • Óránként mintegy 800 névjegykártya beolvasása
  • A JPEG-fájlok közvetlenül SD-kártyán, normál USB-memórián vagy a belső memóriában (512 MB) tárolhatók
  • iPad-kompatibilis (SD-kártyaadapterrel iPadhez; a termék nem tartalmazza)

 

IRISPen Air 7 - tollszkenner

Vezeték nélküli digitális toll, amelyet könyvek, magazinok, számlák, levelek szkennelésére alakítottak ki. Segítségével mindezek elektronikus formában is tárolhatókká válnak akár Wordben, Excelben számítógépen vagy telefonon. A hagyományos szövegkiemelővel hasonló mérete miatt bárhová vihető, könnyen tárolható. Bluetooth segítségével csatlakoztathat a telefonhoz, tablethez, számítógéphez. Jegyzeteket, szövegrészeket tölthetjük át számítógépre vagy közvetlenül az iPad, iPhone készülékünkre. A szöveg fejlett OCR (szövegfelismerő) szoftvernek köszönhetően könnyedén szerkeszthető a számítógépen. 40 féle nyelvet képes felismerni, melyek között automatikus fordítás is lehetséges. Beépített akkumulátorral rendelkezik, így bárhová magunkkal vihetjük.

  • Dokumentum kezelés: Lapáthúzós
  • Papírformátum: egyéb
  • Optikai felbontás: 600 x 600
  • Színmélység: 24 bit
  • Csatlakozás: Bluetooth

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Videó - ATEN VanCryst VC880 bemutató
Videó sorozatunk első részében az Aten audió leválasztós HDMI extenderét mutatjuk be.
UBIQUITI termékekkel bővült kínálatunk
Megérkeztek az UBIQUITI újdonságai kínálatunkba. Legújabb Access Pointjainkat érdemes lesz szemügyre vennie!
Új Divoom termékekkel bővültünk!
Megérkeztek az új Divoom hangszórók, köztük az AuraBox továbbfejlesztett változata, a teljesen megújult Airbeat széria, és az elegáns Onbeat is bemutatkozik.