Újdonságok az Iris-től
2016.08.22.
Webáruházunkban már megtalálhatóak az új Iris termékek. Ez a márka a hordozható szkennereiről ismert, az újdonságok között is sok érdekes modell található.
 

Új, fantasztikus IRIS termékek!

 

 

Webáruházunkban már megtalálhatóak az új Iris termékek! Ez a márka a hordozható szkennereiről ismert, az újdonságok között is sok érdekes modell található, például tollszkenner, egérszkenner, de a klasszikus tipusok is megtalálhatóak. Szokatlanul formatervezett és praktikus megoldásai miatt azt gondolhatnánk az Iris termékek kizárólag otthoni felhasználásra készültek! Ez azonban tévedés!

A most bemutatott eszközöket kimagasló minőségük miatt bátran ajánljuk kis- és középvállalatok részére is!

IRISCan Pro 3 Cloud

Az IRIScan Pro 3 Cloud egy többfunkciós szkenner. A szoftvercsomag meglepő ár-teljesítmény arányának köszönhetően, nagy teljesítményű megoldást nyújt a kisvállalkozásoknak és önálló tevékenységet folytatóknak a hatékonyságuk növeléséhez. Felbontása 600 dpi.

 

 

IRISCard Corporate 5 (5Lic) - névjegykártya szkenner

Az IRISCard Corporate 5 egy több licencet magába foglaló professzionális megoldás, amelynek segítségével a mobil felhasználók egyszerűen, számítógép használata nélkül rögzíthetik az üzleti partnereik adatait. A kapcsolatok kezelése ily módon gyerekjáték és ideális napjaink mobil életstílusához. Nem kell mást tennie, mint áthúzni a névjegyet a vezeték nélküli akkumulátoros szkenneren, és tárolni a képet az integrált memóriában, SD-kártyán vagy normál USB-memórián. Amint visszaért az irodába, illessze az SD-kártyát a számítógépbe, amelyen a Cardiris Corporate szoftver automatikusan feldolgozza a beolvasott névjegyeket, majd exportálja azokat a felhőbe (Salesforce, Google-névjegyek), a Microsoft Dynamics CRM-programba (online és offline), az Outlook, ACT! stb. alkalmazásokba.

  • Vezeték nélküli, akkumulátoros működésű és nagyon könnyű - nem igényel számítógépet a beolvasáshoz
  • Óránként mintegy 800 névjegykártya beolvasása
  • A JPEG-fájlok közvetlenül SD-kártyán, normál USB-memórián vagy a belső memóriában (512 MB) tárolhatók
  • iPad-kompatibilis (SD-kártyaadapterrel iPadhez; a termék nem tartalmazza)

 

IRISPen Air 7 - tollszkenner

Vezeték nélküli digitális toll, amelyet könyvek, magazinok, számlák, levelek szkennelésére alakítottak ki. Segítségével mindezek elektronikus formában is tárolhatókká válnak akár Wordben, Excelben számítógépen vagy telefonon. A hagyományos szövegkiemelővel hasonló mérete miatt bárhová vihető, könnyen tárolható. Bluetooth segítségével csatlakoztathat a telefonhoz, tablethez, számítógéphez. Jegyzeteket, szövegrészeket tölthetjük át számítógépre vagy közvetlenül az iPad, iPhone készülékünkre. A szöveg fejlett OCR (szövegfelismerő) szoftvernek köszönhetően könnyedén szerkeszthető a számítógépen. 40 féle nyelvet képes felismerni, melyek között automatikus fordítás is lehetséges. Beépített akkumulátorral rendelkezik, így bárhová magunkkal vihetjük.

  • Dokumentum kezelés: Lapáthúzós
  • Papírformátum: egyéb
  • Optikai felbontás: 600 x 600
  • Színmélység: 24 bit
  • Csatlakozás: Bluetooth

 

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
A kameratelepítések legbosszantóbb jellemzői
A telepítések négy legrosszabb jellemzője a több mint 140 megkérdezett rendszerintegrátor szerint