Rendszergazdák Világnapja
2016.08.04.
A Rendszergazdákat Ünnepeltük egy teljes napon át
 

Rendszergazdák Világnapja

A Rendszergazdákat Ünnepeltük egy teljes napon át

DSC_6495

Július 28-án első alkalommal került megrendezésre az Alphasonic Kft. szervezésében
a SysadminForummal a Rendszergazdák Világnapja.

Az eseményre több mint 70 rendszergazda látogatott el, az ország különböző pontjairól. A nap folyamán 10 előadó várta az eseményre látogatókat színvonalas prezentációkkal. Olyan neves szakemberek adtak elő, mint Gál Tamás az IQ-Softtól, Gáspár Attila a Meta-Inf képviseletében, vagy Király István, a KingSol Kft.-től. Az eseményt élő közvetítésben lehetett végigkövetni a Facebookon keresztül, így azok se maradtak le, akik esetleg nem tudtak eljönni.

Ezen a napon a rendszergazdákat ünnepeltük, rengeteg meglepetéssel vártuk őket, amerikai hot-doggal kedveskedtünk és mindenki ajándékcsomagot kapott távozáskor.

A rendszergazdák létezése a mindennapjainkban elengedhetetlen a folyamatos és gördülékeny munkamenet érdekében. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, hogy a háttérben megbújva működtetik cégünk informatikai hátterét. Szinte láthatatlannak tűnik a munkájuk, de amennyire így érezzük, annyira nélkülözhetetlen. Ezen a csütörtöki napon ezért is szólt az Alphasonicban Újpesten minden róluk, és csak az ő kedvükben jártak a szervezők.

DSC_6670

Az eseményen részt vevők maguk kérdezték, mikor lesz folytatás, annyira hasznosnak tartották a napot és élvezték az egész napos törődést, ezért is döntöttek úgy a szervezők, hogy negyedévente egy napot a rendszergazdák tiszteletének jegyében szerveznek meg, rengeteg számukra értékes előadással és meglepetésekkel. Így októberben ismét egy nap csak róluk, értük fog szólni.

A Résztvevők véleményeiből íme néhány:

“Köszönöm lehetőséget és hogy részt vehettem a rendezvényen. A rendezvény nagyon tetszett és a hangulat is nagyon jó volt! Köszönöm még egyszer!”

Komonyi Pál, support engineer – Biztributor Kft.

“Teljes mértékben elégedett vagyok, az előadókkal is meg vagyok elégedve, sok új dolgot hallottam!”

Vasadi Balázs- Future Service Kft.

“Örülök, hogy részt vettem az eseményen. Több hasznos, a jövőben felhasználható információhoz jutottam.”

Lengyel Balázs – LK-Systems Bt.

“Teljesen megfelelő volt mind a minőség, mind a színvonal tekintetében az esemény. Teljesen felkészült előadóktól színes előadásokat hallhattunk.”

Trischler Ferenc – Szinapszis TGY. Kft.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
A kameratelepítések legbosszantóbb jellemzői
A telepítések négy legrosszabb jellemzője a több mint 140 megkérdezett rendszerintegrátor szerint