VS1912 - Videófal Media Lejátszó
2016.10.19.
Megjelent az ATEN legújabb, DisplayPort-os videófal-eszköze
 

 

12-Port DP Video Fal Média Lejátszó

A VS1912 12-Port DP Video Wall Media Player egy pc alapú média lejátszó, mely ideális megoldást kínál az olyan több képernyős alkalmazásokra, mint pl. digitális tartalom szolgáltatás, video falak, vetítővásznak és digitális tábla telepítés.
A VS1912 12 kijelzőig támogatja a videó fal konfigurációkat, és lehetővé teszi a kreatív videó falak tervezését a legkülönbözőbb aszimmetrikus elhelyezésekkel. Az egyéni beépülő modulok lehetővé teszik szalagcímek hozzáadását, videó visszajátszását, flash multimédiás tartalmak valamint képek és óra képernyőn való elhelyezését. A fejlett videó fal funkció lehetővé teszi az újraméretezést, rétegezést (beleértve a kép a képben funkciót), a több képernyőn átívelést és még 90 fokonként a képek elforgatását is megengedi.

Multimédia fájlok feltöltése, és a rendszer beállítása egy, a hálózatra csatlakoztatott számítógépen keresztül történik. A beépített webes felület és az intuitív grafikus felhasználói felület egyszerű és nem igényel külön szoftvert. A VS1912 egyik fő jellemzője egy ütemezési funkció, amely segít részletes lejátszási listák létrehozásában napokkal, hetekkel vagy akár hónapokkal előre.
Ráadásul a VS1912 2db kétirányú RS-232 soros porttal van felszerelve, további HDMI bemeneti porttal plusz HDMI forrás csatlakoztatás céljából valamint USB 3.0 & USB 2.0 portokkal profilok kialakítására és tervezésére. Ezekkel a funkciókkal a VS1912 kellően rugalmas ahhoz, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb környezeti igényeknek, beleértve a vásárokat, előtereket, konferenciatermeket, bevásárlóközpontokat.

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Vivotek VC8101
A Vivotek VC8101 egy nagy teljesítményű FullHD felbontású, osztott típusú kamera rendszer.
Frissült az IRIS paletta!
Megjelentek a legújabb IRIS modellek, a fejlettebb funkciók mellett új dizájnt is kaptak a készülékek. Az új termékek nem csak stílusosak, de használatukat is sokban könnyíti az új külső.
Vivotek kamerák a Dockyard üzletekben
Mostani sikersztorink interjúját az Extrico Systems Hungary Zrt. vállalkozási igazgatójával, Szarvas Balázzsal készítettük, akik tizenöt Dockyard üzletbe telepítettek Vivotek kamerákat az elmúlt időszakban.