Az OMIR
2014.03.28.
Az OMIR (Országos Minősített Informatikusok és Rendszergazdák) hálózatát az Alphasonic Kft. hozta létre.
 

Az OMIR (Országos Minősített Informatikusok és Rendszergazdák) hálózatát az Alphasonic Kft. hozta létre annak érdekében, hogy egy klaszterben gyűjtse össze azokat a rendszergazda szakembereket országszerte, akik minőségi és megbízható munkájukkal járulnak hozzá a vállalkozások informatikai munkamenetének kialakításához.

Folyamatosan tanulnak és képzik magukat tagjaink, hogy a leginnovatívabb, és leg-költségkímélőbb megoldásokat tudják kiépíteni a cégeknél. Az Ön vállalkozásában is elkélne az újítás és egy költséghatékonyabb megoldás bevezetése? Nem akar bajlódni az IT rendszerrel?

Akkor keressen fel minket a http://www.omir.hu/ oldalon, nézzen körül, írjon nekünk vagy hívjon minket és segítünk!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.
Adatintegritás, ZFS vs. más filerendszerek
A digitális korszakban a kis méretű I/O fileok, illetve az ezekre irányuló igények egyre inkább az olyan mai technológiák felé fordulnak, mint például a pénzügyi blokkok, a mesterséges intelligencia, a dolgok internete és az e-kereskedelem.