Év végi ajánlatunk az IRIS-től!
2016.12.08.
Az IRIS hordozható szkennerei az Alphasonic expón is nagy sikert arattak, ezért most az év végén egy akciós ajánlattal szeretnénk kedveskedni.
 

A digitalizálás jelene és jövője!

Manapság minden online történik!

Miért ne digitalizálná Ön is akár céges akár magán jellegű dokumentumait?

Egyszerűbb, biztonságosabb tárolás, könnyebb kereshetőség, időtállóság, egyszerűbb megosztás. Ezek az ismérvek jellemzik a digitális dokumentumokat.

Az IRIS termékeivel, most könnyen, gyorsan, hatékonyan és élvezettel digitalizálhat.

Decemberben kedvező árakkal is várjuk!

IRIS BOOK 3 Hordozható szkenner

IRIS Book 3 egy hordozható szkenner, amely AAA elemmel, vagy AAA akkumulátorral működik, így bármikor rendelkezésre áll akár számítógép használata nélkül. A szkennelést követően automatikusan lementődik a fájl a memóriakártyára vagy a pendrive-ra. A maximális felbontás 900 dpi. A csomag tartalmaz egy 2GB-os memóriakártyát, elemet és szoftvert is.

24 700 HUF (Nettó)
19 990 HUF (Nettó)

IRIS Mouse 2 Wireless szkenner

IRIS Mouse 2 szkenner

 

Egérbe épített szkenner. Normál egérként funkcionál, de egy gombnyomással már szkennelhet is! Max A3-as méretig.

29 250 HUF (Nettó)

23 900 HUF (Nettó)

13 650 HUF (Nettó)

11 990 HUF(Nettó)

IRISCan Express 4 - A4 szkenner

Hordozható A4-es szkenner USB csatlakozással. Lapáthúzós dokumentumkezelést tesz lehetővé, ezért kimondottan alkalmas A4-es méretű dokumentumok szkennelésére. Az 1200X1200-as optikai felbontás és a 24 bites színmélység jó minőséget biztosít akár színes lapok digitalizálásánál is. Csatlakoztassa egyszerűen egy USB 2.0-ás csatlakozóval és már küldheti is e-mailen vázlatait, skicceit, szórólapjait.

33 870 HUF (Nettó)
27 990 HUF (Nettó)

IRISPen Executive 7

Digitalizáló toll, amit könyvek, magazinok, számlák, levelek szkennelésére alakítottak ki. Segítségével mindezek elektronikus formában is tárolhatókká válnak akár Wordben, Excelben számítógépen vagy telefonon. A hagyományos szövegkiemelővel hasonló mérete miatt bárhová vihető, könnyen tárolható.

26 650 HUF (Nettó)
21 990 HUF (Nettó)

Az ajánlatunk 2016.12.31-ig tart!

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.
A kameratelepítések legbosszantóbb jellemzői
A telepítések négy legrosszabb jellemzője a több mint 140 megkérdezett rendszerintegrátor szerint