Új Divoom termékekkel bővültünk!
2016.12.09.
Megérkeztek az új Divoom hangszórók, köztük az AuraBox továbbfejlesztett változata, a teljesen megújult Airbeat széria, és az elegáns Onbeat is bemutatkozik.
 

Tegye zsebre a stílust!

A Divoom hordozható cseppálló bluetooth hangszórókkal nem csak a zenét viheti magával, de hangjával és stílusos dizájnjával garantáltan divatot teremt bárhol!

A gyártó a hangulatteremtésre fókuszál legújabb termékei estében is. Egyedi színes külső, fényhatások ragadják meg a figyelmet a minőségi hangzás mellett.

 

DIVOOM Hangszóró TimeBox

Okosóra, több mint 20 dallal és hozzá tartozó animációkkal rendelkezik. Üzenetrögzítőként is funkcionál. Applikáció segítségével elmenthető a hanganyag, amit később visszajátszhatunk a TimeBox-on. A 11*11-es LEDpanel kijelzőn hívás, üzenet és egyéb eseménykor ikon jeleníthető meg, de animációk lejátszására is szolgál. Hallgathatunk rajta FM rádiót, akár online is.Található rajta néhány egyszerűbb játék is. Nem utolsó sorban kiváló minőségű bluetooth hangszóró.

 

DIVOOM Hangszóró ONBEAT-500 Bluetooth

Az Onbeat 500 a Divoom egyik legstílusosabbra tervezett hangszórója. Az elegáns faborításon belül kiváló minőségű hangszórók, és aktív mélynyomó szolgáltatja a márkától megszokott magas minőségű hangzást.


DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth

Az Airbeat 20 a Divoom új, retro fémes dizájnú hordozható Bluetooth hangszórója. Cseppálló borításának köszönhetően bárhová magaddal viheted, az 1800 mAh akkumulátor és a 2x2" hangszórók gondoskodnak az erőteljes akkusztikáról és a hosszú üzemidőről.

Akciós DIVOOM termékekért KATTINTSON IDE!

Kapcsolódó termékek:

DIVOOM Hangszóró TimeBox, fekete

Hangszóró teljesítmény: 5 W • Beépített akkumulátor

TIMEBOX
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró ONBEAT-500 Bluetooth, 2 Generáció, Fekete

Hangszóró teljesítmény: 20 W • Beépített akkumulátor

ONBEAT-500-2GEN-BLACK
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth, Fekete

Hangszóró teljesítmény: 4 W • Beépített akkumulátor

AIRBEAT-20-BLACK
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth, Piros

Hangszóró teljesítmény: 4 W • Beépített akkumulátor

AIRBEAT-20-RED
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth, Kék

Hangszóró teljesítmény: 4 W • Beépített akkumulátor

AIRBEAT-20-BLUE
Kifutó termék
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.
Adatintegritás, ZFS vs. más filerendszerek
A digitális korszakban a kis méretű I/O fileok, illetve az ezekre irányuló igények egyre inkább az olyan mai technológiák felé fordulnak, mint például a pénzügyi blokkok, a mesterséges intelligencia, a dolgok internete és az e-kereskedelem.