Új Divoom termékekkel bővültünk!
2016.12.09.
Megérkeztek az új Divoom hangszórók, köztük az AuraBox továbbfejlesztett változata, a teljesen megújult Airbeat széria, és az elegáns Onbeat is bemutatkozik.
 

Tegye zsebre a stílust!

A Divoom hordozható cseppálló bluetooth hangszórókkal nem csak a zenét viheti magával, de hangjával és stílusos dizájnjával garantáltan divatot teremt bárhol!

A gyártó a hangulatteremtésre fókuszál legújabb termékei estében is. Egyedi színes külső, fényhatások ragadják meg a figyelmet a minőségi hangzás mellett.

 

DIVOOM Hangszóró TimeBox

Okosóra, több mint 20 dallal és hozzá tartozó animációkkal rendelkezik. Üzenetrögzítőként is funkcionál. Applikáció segítségével elmenthető a hanganyag, amit később visszajátszhatunk a TimeBox-on. A 11*11-es LEDpanel kijelzőn hívás, üzenet és egyéb eseménykor ikon jeleníthető meg, de animációk lejátszására is szolgál. Hallgathatunk rajta FM rádiót, akár online is.Található rajta néhány egyszerűbb játék is. Nem utolsó sorban kiváló minőségű bluetooth hangszóró.

 

DIVOOM Hangszóró ONBEAT-500 Bluetooth

Az Onbeat 500 a Divoom egyik legstílusosabbra tervezett hangszórója. Az elegáns faborításon belül kiváló minőségű hangszórók, és aktív mélynyomó szolgáltatja a márkától megszokott magas minőségű hangzást.


DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth

Az Airbeat 20 a Divoom új, retro fémes dizájnú hordozható Bluetooth hangszórója. Cseppálló borításának köszönhetően bárhová magaddal viheted, az 1800 mAh akkumulátor és a 2x2" hangszórók gondoskodnak az erőteljes akkusztikáról és a hosszú üzemidőről.

Akciós DIVOOM termékekért KATTINTSON IDE!

Kapcsolódó termékek:

DIVOOM Hangszóró TimeBox, fekete

Hangszóró teljesítmény: 5 W • Beépített akkumulátor

TIMEBOX
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró ONBEAT-500 Bluetooth, 2 Generáció, Fekete

Hangszóró teljesítmény: 20 W • Beépített akkumulátor

ONBEAT-500-2GEN-BLACK
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth, Fekete

Hangszóró teljesítmény: 4 W • Beépített akkumulátor

AIRBEAT-20-BLACK
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth, Piros

Hangszóró teljesítmény: 4 W • Beépített akkumulátor

AIRBEAT-20-RED
Kifutó termék

DIVOOM Hangszóró AIRBEAT-20 Bluetooth, Kék

Hangszóró teljesítmény: 4 W • Beépített akkumulátor

AIRBEAT-20-BLUE
Kifutó termék
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Élvezze a multimédiás élményt a Grandstream csúcstechnológiájú videotelefonjaival!
Partnereink között egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy milyen Videó telefonálásra is alkalmas eszközt tudunk nekik ajánlani. Éppen ezért úgy gondoltunk, hogy bemutatjuk egy rövid cikk keretein belül, hogy legnagyobb VoIP márkánk, azaz a Grandstream, milyen készülékekkel is tudja az ilyesfajta igényeket kielégíteni.
Gyorsabb és költséghatékonyabb kamerarendszer kiépítés a Vivotekkel
A Vivotek legújabb fejlesztései minden értelemben sokoldalúak.
Megérkezett ATEN VE8900/VE8950 control app
Az ATEN VE8900 / VE8950 Control App a mobiltelefonját a VE8900 / VE8950 távirányítójává alakítja. A vezérlő alkalmazás célja, hogy kényelmesen váltogathassa a bemeneti/kimeneti jelforrásokat, megjelenítéseket, valamint átütemezze a VE8900 / VE8950 IP-videó bővítőkön keresztüli profiljait.