Évzáró Cyberpower ajánlatunk
2016.12.16.
Év végi szünet? A Cyberpowernek az ünnepek alatt sincs leállás! Összeválogattunk Önöknek a szerintünk legpraktikusabb termékeket a gyártótól, ráadásul év végéig akciósan juthat hozzá a listán szereplő termékekhez!
 

Megbízhatóság. Minőség. Érték.

A világszerte elismert márka az IT területen egyre növekvő igényeket probléma nélkül képes kielégíteni, ráadásul Green Power technológiájának köszönhetően jelentősen kevesebb energiafogyasztás érhető el.

Megbízhatóságát alátámasztja, hogy több országban is előszeretettel alkalmazzák Állami szervezetekben és iskolákban is a CyberPower termékeit.

CYBERPOWER autós töltő USB 2.1A

A CyberPower USB autós töltő az autó 12V-os kimenetébe helyezhető. Így 2 USB-s töltő csatlakozóra tehet szert, amik 2.1A áramerősségen osztoznak, ráadásul a szivargyújtó csatlakozója is használható mellettük.

1 420 HUF (Nettó)
1 190 HUF (Nettó)

CYBERPOWER hálózati elosztó 6x Schuko

CyberPower Surge Buster™ sorozata 5-től 8 csatlakozós hálózati hosszabbítókat kínál, MOV technológiával, és opcionálisan RJ11, RJ45, és koax / kábel adatkábel védelmet is nyújthat a csatlakoztatott eszközök részére, minden impulzus / túlfeszültség ingadozás előfordulása esetére.

2 880 HUF (Nettó)
2 390 HUF (Nettó)

CYBERPOWER Power Bank hordozható töltő 4400 mAh

Cyberpower Powerbank segítségével bárhol bármikor tudja tölteni mobilkészülékeit, így plusz értékes üzemidőre tehet szert.

2 030 HUF (Nettó)
1 490 HUF (Nettó)

CYBERPOWER UPS BR700ELCD

Tiszta és stabil áramellátást biztosít, hogy megvédje eszközeit a károsodástól. Kialakításának köszönhetően vízszintesen és falra rögzítve függőlegesen is használható.

27 000 HUF (Nettó)
21 900 HUF (Nettó)

CYBERPOWER UPS Office Rack 600LCD

Az Office Rack UPS sorozat a nagy teljesítményre - UPS szerverek, hálózati eszközök, munkaállomások kiszolgálására lett kifejlesztve. Automatikus feszültség szabályozóval (AVR) rendelkezik az áramforrás stabilizálására. A Green Power UPS ™technológiával akár a villamosenergia 75%-a megtakarítható.

70 290 HUF (Nettó)
59 900 HUF (Nettó)

Tekintse meg teljes Cyberpower akciónkat!

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Rendszámfelismerés, amire büszkék vagyunk
Magyar fejlesztés, egyedi megoldás
Intelligens mozgásérzékelés
Az emberi tevékenység precíz érzékelése
Magas színvonalú csatlakozási megoldások: az ATEN termékei
Összekapcsol a világgal bárhol és bármikor