Quazar -Csatlakoztatjuka jövőhöz
2017.03.21.
A kínálatban első sorban telekommunikációhoz köthető kiegészítők, hangtechnikai eszközök, a hétköznapi életben használatos okos termékek, design tárgyak állnak. Jó néhány terméket igazán nehéz kategorizálni, hiszen abszolút újdonságnak számítanak.
 


MEGÉRKEZTEK A QUAZAR ÚJDONSÁGAI HOZZÁNK!

A kínálatban első sorban telekommunikációhoz köthető kiegészítők, hangtechnikai eszközök, a hétköznapi életben használatos okos termékek, design tárgyak állnak. Jó néhány terméket igazán nehéz kategorizálni, hiszen abszolút újdonságnak számítanak.

A termékpalettán minőségi, felsőkategóriás eszközök szerepelnek, amelyekbe a mindenki által ismert és használt technológiák mellett, új fejlesztések kerülnek beépítésre. Ezekkel a műszaki megoldásokkal a Quazar egyedülálló a műszaki termékek piacán.

Olyan technológiai újítások és megoldások jutnak el így jóval korábban közvetlenül a végfelhasználóhoz, melyekre eddig akár hónapokat, vagy éveket kellett várni, amíg egy-egy termékbe beépülhettek.

A kiváló alapanyag választás és használat, a design, a minőségi kivitelezés, a jövőbe mutató elektronikai fejlesztések és a teljes koncepció teszi a Quazar-t egy exkluzív, felsőkategóriás márkává.

QUAZAR Charger Clock Station, fekete QUAZAR Kamera ultra HD 4K blackbox, fekete QUAZAR Mobilescope, állványos optikai zoom lencse, fém QUAZAR Monolit speaker, fekete
QUAZAR Laser keyboard, fehér QUAZAR Q-tracker Disk
QUAZAR Wireless charger, power disk, fehér QUAZAR Powerbank 2600 mAh, Spacetanker, fekete QUAZAR i-Storer, 32Gb, ezüst QUAZAR Powerbank 12000 mAh Spaceship, fekete QUAZAR Powerpen, powerbank 1000 mAh, fehér
QUAZAR Lencse szett mobilkészülékekhez, univerzális, fekete QUAZAR Ufo speaker, fehér
QUAZAR 2in1 smart pendrive 32Gb, fehér QUAZAR Clever watch női, fehér QUAZAR Loudbox, speaker és powerbank egyben, fekete QUAZAR Q-tracker Medál, Türkiz
QUAZAR Clever watch férfi, fekete
Kapcsolódó termékcsoportok:

Quazar termékek

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.
Adatintegritás, ZFS vs. más filerendszerek
A digitális korszakban a kis méretű I/O fileok, illetve az ezekre irányuló igények egyre inkább az olyan mai technológiák felé fordulnak, mint például a pénzügyi blokkok, a mesterséges intelligencia, a dolgok internete és az e-kereskedelem.