Quazar -Csatlakoztatjuka jövőhöz
2017.03.21.
A kínálatban első sorban telekommunikációhoz köthető kiegészítők, hangtechnikai eszközök, a hétköznapi életben használatos okos termékek, design tárgyak állnak. Jó néhány terméket igazán nehéz kategorizálni, hiszen abszolút újdonságnak számítanak.
 


MEGÉRKEZTEK A QUAZAR ÚJDONSÁGAI HOZZÁNK!

A kínálatban első sorban telekommunikációhoz köthető kiegészítők, hangtechnikai eszközök, a hétköznapi életben használatos okos termékek, design tárgyak állnak. Jó néhány terméket igazán nehéz kategorizálni, hiszen abszolút újdonságnak számítanak.

A termékpalettán minőségi, felsőkategóriás eszközök szerepelnek, amelyekbe a mindenki által ismert és használt technológiák mellett, új fejlesztések kerülnek beépítésre. Ezekkel a műszaki megoldásokkal a Quazar egyedülálló a műszaki termékek piacán.

Olyan technológiai újítások és megoldások jutnak el így jóval korábban közvetlenül a végfelhasználóhoz, melyekre eddig akár hónapokat, vagy éveket kellett várni, amíg egy-egy termékbe beépülhettek.

A kiváló alapanyag választás és használat, a design, a minőségi kivitelezés, a jövőbe mutató elektronikai fejlesztések és a teljes koncepció teszi a Quazar-t egy exkluzív, felsőkategóriás márkává.

QUAZAR Charger Clock Station, fekete QUAZAR Kamera ultra HD 4K blackbox, fekete QUAZAR Mobilescope, állványos optikai zoom lencse, fém QUAZAR Monolit speaker, fekete
QUAZAR Laser keyboard, fehér QUAZAR Q-tracker Disk
QUAZAR Wireless charger, power disk, fehér QUAZAR Powerbank 2600 mAh, Spacetanker, fekete QUAZAR i-Storer, 32Gb, ezüst QUAZAR Powerbank 12000 mAh Spaceship, fekete QUAZAR Powerpen, powerbank 1000 mAh, fehér
QUAZAR Lencse szett mobilkészülékekhez, univerzális, fekete QUAZAR Ufo speaker, fehér
QUAZAR 2in1 smart pendrive 32Gb, fehér QUAZAR Clever watch női, fehér QUAZAR Loudbox, speaker és powerbank egyben, fekete QUAZAR Q-tracker Medál, Türkiz
QUAZAR Clever watch férfi, fekete
Kapcsolódó termékcsoportok:

Quazar termékek

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Vivotek VC8101
A Vivotek VC8101 egy nagy teljesítményű FullHD felbontású, osztott típusú kamera rendszer.
Frissült az IRIS paletta!
Megjelentek a legújabb IRIS modellek, a fejlettebb funkciók mellett új dizájnt is kaptak a készülékek. Az új termékek nem csak stílusosak, de használatukat is sokban könnyíti az új külső.
Vivotek kamerák a Dockyard üzletekben
Mostani sikersztorink interjúját az Extrico Systems Hungary Zrt. vállalkozási igazgatójával, Szarvas Balázzsal készítettük, akik tizenöt Dockyard üzletbe telepítettek Vivotek kamerákat az elmúlt időszakban.