Frissült az IRIS paletta!
2017.04.21.
Megjelentek a legújabb IRIS modellek, a fejlettebb funkciók mellett új dizájnt is kaptak a készülékek. Az új termékek nem csak stílusosak, de használatukat is sokban könnyíti az új külső.
 

Megjelentek a legújabb IRIS modellek!

 

Frissült az IRIS paletta, a régi termékeket egy fokkal korszerűbb, dizájnosabb modellek váltották le. Ha még nem ismeri a márkát, akkor annyit mindenképp érdemes tudnia róla, hogy a mobilszkennerek piacán világelsők a szövegfelismerő szoftver tekintetében, és ez érezhető is termékeiknél.

 

IRISNotes 3 / IRISNotes Air 3

 

Emlékeznek még az IRIS digitalizáló tollára? Az IRIS szövegfelismerő szoftver tudása ennél a terméknél mutatja meg igazán a képességeit: Kézzel írott jegyzeteinket egyből digitalizálja, és a kézírásunkat felismeri, szerkeszthető szöveggé konvertálja. Vállalhatatlan a kézírása? Semmi gond, a toll megtanulja felismerni a legolvashatatlanabb írást is! Ráadásul fordítani is tud más nyelvekre, és az ábrákat, grafikonokat is átülteti gépen szerkeszthető formátumok egyikére, választásunk kérdése az egész! Az új modell a régebbinél kifinomultabb, több nyelvet ismer fel. A vezeték nélküli modell pedig tökéletesen kommunikál mobilkészülékeinkkel, Androidra és iOS rendszerre írt ingyenes szoftverével pedig lehetőségünk nyílik közvetlen mobilon a fényképekre rajzolni, mintha csak papírral tennénk mindezt!

 

 


 

IRISBook 5

Ez a világ leggyorsabb hordozható autonóm szkennere, másodpercenként egy oldal sebességgel! Az autonóm azt jelenti, hogy nincs szükség számítógépre, egyszerűen a készülék elmenti a szkennelt dokumentumokat, később pedig másolhato különféle eszközökre. Könyvek, magazinok szkennelésére van kitalálva. Ugye mindannyian próbáltunk hasonló forrásból szkennelni? A hajlatoknál vagy elvész pár karakter, vagy totál fekete lesz az oldal széle, de ha sikerül is jól beolvasni, akkor garantáltan kárt okoztunk a könyvben/füzetben. Kialakításának köszönhetően ez a probléma megszűnik, és egy kis kijelzőn egyből láthatjuk is az eredményt. A készülék 3 színben kapható, plusz van egy WiFi-s változat, amivel egyből küldhetjük a dokumentumot tovább akár mobilkészülékre is.

 

 


 

IRIScan Anywhere 5

Ha egyszerűen egy hordozható, autonóm szkennerre van szükségünk, akkor ez a termék mindenképp megéri a figyelmet. Gyorsan és precízen szkennel, szállítása pedig egyszerű, hiszen nincs fél kiló, és összekötni sem szükséges számítógéppel. Az IRISBookhoz képest a fő különbség a papíradagoló: Itt nem húzzuk végig a készüléket a lapon, kényelmesen beolvassa és áthúzza magán a készülék. Szintén kijelzőn láthatjuk egyből az eredményt, és ugyancsak 3 színben kapható, plusz WiFis változat is elérhető.

 

 


Tekintse meg IRIS termékeinket a webáruházban!

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Napjaink tárgyalóterme az ATEN VK2100 Control Box segítségével
Az ATEN Control System, amely magában foglalja az ATEN Control Box-t (VK2100 vagy VK1100), az ATEN Configurator-t (VK6000) és az ATEN Control System alkalmazást, egy szabványos Ethernet-alapú rendszer, amely összeköti az összes hardvereszközt egy szobában vagy lehetőséget biztosít a központosított vezérlés közvetlen és könnyed kezelésére mobilkészülék, tablet vagy számítógép segítségével.
Lindy – Ez itt a 4 Port-os HDMI Videófal Scaler
Mai cikkünkben a video fal megoldáshoz készített egyik Lindy terméket szeretnénk bemutatni,a 4 Port-os HDMI Videó fal Scaler-t.
Adatintegritás, ZFS vs. más filerendszerek
A digitális korszakban a kis méretű I/O fileok, illetve az ezekre irányuló igények egyre inkább az olyan mai technológiák felé fordulnak, mint például a pénzügyi blokkok, a mesterséges intelligencia, a dolgok internete és az e-kereskedelem.