Bemutatkozik a Vivotek MD8565-N
2017.07.06.
A Vivotek MD8565-N egy olyan kompakt 2 megapixeles, infrás mobil dome IP kamera, amely a közlekedési alkalmazások széles skáláján alkalmazható, például buszok, vonatok, trolibuszok, villamosok, stb. fedélzetén. Tekintsük át együtt a részleteket!
 

A Vivotek MD8565-N egy olyan kompakt 2 megapixeles, infrás mobil dome IP kamera, amely a közlekedési alkalmazások széles skáláján alkalmazható, például buszok, vonatok, trolibuszok, villamosok, stb. fedélzetén. Az EN50155 T1 szerinti rezgésállóság, az IP66, IK10 és NEMA 4X minősítésű robusztus kivitelnek köszönhetően a kamera ellenáll a poros, vagy párás környezetnek, vibrációnak és a hőmérsékleti ingadozásoknak.

A beépített 940nm-es láthatatlan infra megvilágítással ellátott MD8565-N kiváló képminőséget biztosít 10m-en akár teljes sötétségben is, miközben a sofőr látását nem zavarja. A nagy felbontású képalkotás és az erős burkolat együttese az MD8565-N mobil dome-nak olyan rugalmas megbízhatóságot kölcsönöz, mely elősegíti a sofőr és utasok biztonságának maximalizálását és a mobil felügyelet optimalizálását.

A Vivotek Smart Stream II technológiájának felhasználásával az MD8565-N akár 50%-al is csökkentheti a sávszélességet és a tárolási igényeket, ugyanakkor magas színvonalú képminőséget tarthat fenn. Továbbá, a Power over Ethernet (PoE) funkció lehetővé teszi a kamera működtetését és tápellátását egyetlen ethernet kábelel, ezzel nagyban megkönnyítve a telepítést. Végül, a fedélzeti tárolás, az adatok hordozhatósága és a helyi biztonsági mentés megkönnyítése érdekében a kamera MicroSD/SDHC/SDXC kártyafoglalattal rendelkezik a fedélzeti rögzítéshez.

Főbb jellemzők:

  • 30fps @ 1920x1080
  • beépített 940nm láthatatlan IR megvilágítók 10m-ig
  • EN50155 T1 megfelelőség a professzionális mobil megfigyeléshez
  • Smart Stream II a sávszélesség hatékony optimalizálására
  • intelligens IR technológia a túlexponálás elkerülésére
  • időjárásálló IP66, vandálbiztos IK10 és NEMA 4X osztályú burkolat
  • Gyors AE a fényviszonyok változásaihoz való gyors alkalmazkodáshoz
  • M12 csatlakozó a PoE/hálózat számára

További információkért és megrendeléshez kérjük keresse biztonságtechnikai szakértőinket!

Gyarmati Bálint     A. Molnár Péter
Biztonságtechnikai szakértő     Biztonságtechnikai referens
Tel: 06-1-88-33-109   Tel: 06-1-88-33-112
E-mail: balint@alphasonic.hu  E-mail: peter.amolnar@alphasonic.hu
Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Ismerje meg a Vivotek 12MP-es FishEye kameráját 2.rész
Ebben a cikkben a Vivotek 12MP-es FishEye kamera bemutatását folytatjuk, az IPVM.com tesztelési eredményei és megfigyelései alapján. Ez a Vivotek legújabb generációs FE9391-EV modellje, amely tartalmazza a javított intelligens IR megoldásokat, a legújabb Smart Stream III H.265 smart codecet és még sok mást is.
Exkluzív Üzleti Találkozó az Alphasonicnál
Április 3-án rendeztük meg 2019-ben először az Exkluzív Üzleti Találkozót, amely hosszú múltra és még hosszabb résztvevői listára tekint vissza. Ezeken az eseményeken mindig igyekszünk a legjobbat kihozni a rendelkezésre álló délutánból, illetve a legjobb előadásokat felsorakoztatni a hallgatóságnak.
Alphasonic-os csapatépítés Egerben
Idei első csapatépítőnk helyszínéül Egert választottuk, kulturális és történelmi emlékei, látnivalói miatt. A hétvégén szép számmal képviseltették magukat a kollégák, közel tizenhét fő utazott el, hogy élvezze az egri borvidék nyújtotta vidéki levegőt.