Bemutatkozik a Vivotek legújabb technológiája, a VAIR
2017.10.03.
A VAIR teszi lehetővé az IR megvilágítás precíz fókuszálását, ezzel biztosítva a látómezőhöz igazított egyenletes IR megvilágítást.
 

Az SD9366-EHL a Vivotek legújabb, törlővel ellátott professzionális speed dome kamerája, kifejezetten a nagy kiterjedésű területek átfogó megfigyelésének hatékonyságnövelésére fejlesztve. A 150m hatótávolságú IR megvilágítóval és 30x optikai zoom-mal rendelkező kamera a legnehezebb helyzetekben is biztosítja az értékelhető képet. A kamera a Vivotek legújabb IR technológiáját, a VAIR-t (Vari-Angle IR) is alkalmazza. A VAIR teszi lehetővé az IR megvilágítás precíz fókuszálását, ezzel biztosítva a látómezőhöz igazított egyenletes IR megvilágítást, elkerülve a korábbi IR megvilágításoknál jelentkező hot-spot effektust.

A Vivotek az IP66 és NEMA 4X besorolású tokozással tovább erősítette a kamerát; eső-, por- és korrózióállóvá téve azt. Az SD9366-EHL széles üzemi hőmérséklet-tartománya (-40°C / +50°C) biztosítja a folyamatos működést a legszélsőségesebb időjárási körülmények között és veszélyes környezetben. Ezzel a kamera kiválóan alkalmas széles, nyílt területek, például kikötők, autópályák, városok és akár parkolók felügyeletére, a magas szintű pontosság elvárt.

Fő jellemzők:

  • Valós idejű H.265, H.264 és MJPEG tömörítés (Triple Codec)
  • 60 fps @ 1080p FullHD
  • 30x zoom objektív
  • 150m hatótávolságú, varifokális IR megvilágítás
  • WDR Pro a változó fényviszonyok mellett is páratlan képekért
  • Időjárás álló IP66, vandálbiztos IK10 és NEMA 4X korrózióálló tokozás
  • -40°C / +50°C széles üzemi hőmérséklet-tartomány az extrém időjárási feltételekhez
  • Smart Stream II technológia az optimális sávszélesség felhasználásért
  • EIS – elektronikus képstabilizálás a remegések kiszűrésére
  • Könnyű tisztítás a beépített törlővel

 

Ha felkeltettük érdeklődését, a termékkel kapcsolatos további információkért és rendeléshez kérjük keresse értékesítő kollégáinkat:

Gyarmati Bálint

A. Molnár Péter

Biztonságtechnikai szakértő

Biztonságtechnikai referens

Tel: 06-1-88-33-109

Tel: 06-1-88-33-112

E-mail: balint@alphasonic.hu

E-mail: peter.amolnar@alphasonic.hu

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Tökéletes hangzás a Divoom termékeivel
A digitális zene és az intelligens eszközök megváltoztatták az emberek zenei igényeit. A Divoom a legújabb audiotechnológiát használva és ezt korszakalkotó dizájnnal felturbózva a felhasználói élményekhez jobban illeszkedik, mint valaha. Ez nem a nagy múltú márkajelzésekről vagy a kereskedelem és a befektetett marketingről szól, hanem egyszerűen tényleg a tökéletes hangzásról szól.
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.