Megérkeztek a Vivotek új H.265 zászlóshajói!
2018.03.08.
A Vivotek öt új, kiemelkedő tudású kamerával bővíti a H.265-ös portfólióját. Az új termékvonal három 2 megapixeles dome kamerát (FD9165-HT, FD9365-HTV, FD9365-EHTV), és két 2 megapixeles bullet kamerát foglal magába. amelyek mindegyike beágyazott kibervédelemmel, valamint kivételes éjszakai képminőséggel rendelkezik.
 

Az új modellek a Trend Micro behatolás elleni szoftverével vannak felvértezve, amely lehetővé teszi a kibertámadások automatikus detektálását, megakadályozását, valamint a gyanús események blokkolását, hozzájárulva a felhasználók magasabb szintű hálózati biztonságához.
Továbbá az új H.265-ös modellek a legújabb technológiákkal vannak ellátva, például a Smart Stream III és SNV II (Supreme Night Visibility II), így képesek akár 90%-al csökkenteni a sávszélesség és tárhely igényt, miközben éjjel-nappal tökéletes képminőséggel garantálják a biztonságot.

 “A közelmúltban a kibertámadások több iparágban is komoly problémává váltak, például az IP felügyeletben is” nyilatkozta Shengfu Cheng, a Vivotek marketing és termékfejlesztési osztályának igazgatója. “A világ egyik vezető IP felügyeleti gyártójaként nagy jelentőséget tulajdonítunk ennek a kérdésnek. Célunk, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot és minőséget biztosítsuk. Büszkék vagyunk az új H.265-ös termékvonalra, és hogy továbbra is egy biztonságosabb és jobb megoldás élményét tudjuk nyújtani a felhasználóink számára.”

A kamerákat felvértezték a legújabb Smart Stream III technológiával a sávszélesség csökkentése és tárolási hatékonyság maximalizálása érdekében. A H.265 tömörítési eljárást és a Smart Stream III technológiát ötvözve a felhasználók akár 90%-al csökkenthetik a sávszélesség és tárhely igényt a hagyományos H.264 tömörítéshez képest. Ezen felül minden új modell rendelkezik a legújabb SNV II, WDR Pro II, Smart IR II funkciókkal, így az IR hotspotok csökkentésével, és az IR intenzitás optimalizásával a kamerák a lehető legjobb minőségű éjszakai képet nyújtják, ráadásul a beépített IR megvilágítók hatótávolsága 50m-re nőtt.

A Vivotek az új kamerái által a H.265 megoldások vezető szállítójává nőtte ki magát.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Az Intellinet eszközök monitorozási funkciója a technikai támogatás érdekében
A mai gyors tempójú üzleti világban elengedhetetlen a technikai támogatással kapcsolatos kérdések gyors megoldása, hogy mihamarabb folytathassa munkáját.
Az ideális SAN megoldás az SMB piac számára – XCubeSAN 1200 Sorozat
A QSAN XS1200 sorozat a legköltséghatékonyabb SAN tárolórendszer az SMB-piac számára. Ez egy tökéletes megoldás a megfigyelés, a biztonsági mentés és a katasztrófa utáni helyreállítás alkalmazására kis- és középvállalkozások számára, amely csökkentheti a beruházásokat és ugyanakkor maximális hatékonyságot is eredményez.
Négy különböző terület lefedése egyetlen kamerával
AZ új MA9322-EHTV a Vivotek egyik legsokoldalúbb kamerája. Az MA9322-EHTV kiegészült egy 30 méteres hatótávval rendelkező IR megvilágítóval. A négy egymástól független, távolról is vezérelhető kamera négy különböző terület lefedését teszi lehetővé egy időben, ezáltal csökkenti a szükséges kamerák számát, így a kamerarendszer telepítési költségét is. Az MA9322-EHTV robosztus IP66 és IK10 védelmi besorolású házzal van felszerelve.