Megérkeztek a Vivotek új H.265 zászlóshajói!
2018.03.08.
A Vivotek öt új, kiemelkedő tudású kamerával bővíti a H.265-ös portfólióját. Az új termékvonal három 2 megapixeles dome kamerát (FD9165-HT, FD9365-HTV, FD9365-EHTV), és két 2 megapixeles bullet kamerát foglal magába. amelyek mindegyike beágyazott kibervédelemmel, valamint kivételes éjszakai képminőséggel rendelkezik.
 

Az új modellek a Trend Micro behatolás elleni szoftverével vannak felvértezve, amely lehetővé teszi a kibertámadások automatikus detektálását, megakadályozását, valamint a gyanús események blokkolását, hozzájárulva a felhasználók magasabb szintű hálózati biztonságához.
Továbbá az új H.265-ös modellek a legújabb technológiákkal vannak ellátva, például a Smart Stream III és SNV II (Supreme Night Visibility II), így képesek akár 90%-al csökkenteni a sávszélesség és tárhely igényt, miközben éjjel-nappal tökéletes képminőséggel garantálják a biztonságot.

 “A közelmúltban a kibertámadások több iparágban is komoly problémává váltak, például az IP felügyeletben is” nyilatkozta Shengfu Cheng, a Vivotek marketing és termékfejlesztési osztályának igazgatója. “A világ egyik vezető IP felügyeleti gyártójaként nagy jelentőséget tulajdonítunk ennek a kérdésnek. Célunk, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot és minőséget biztosítsuk. Büszkék vagyunk az új H.265-ös termékvonalra, és hogy továbbra is egy biztonságosabb és jobb megoldás élményét tudjuk nyújtani a felhasználóink számára.”

A kamerákat felvértezték a legújabb Smart Stream III technológiával a sávszélesség csökkentése és tárolási hatékonyság maximalizálása érdekében. A H.265 tömörítési eljárást és a Smart Stream III technológiát ötvözve a felhasználók akár 90%-al csökkenthetik a sávszélesség és tárhely igényt a hagyományos H.264 tömörítéshez képest. Ezen felül minden új modell rendelkezik a legújabb SNV II, WDR Pro II, Smart IR II funkciókkal, így az IR hotspotok csökkentésével, és az IR intenzitás optimalizásával a kamerák a lehető legjobb minőségű éjszakai képet nyújtják, ráadásul a beépített IR megvilágítók hatótávolsága 50m-re nőtt.

A Vivotek az új kamerái által a H.265 megoldások vezető szállítójává nőtte ki magát.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
A QSAN nyerte a 2019-es tervezői díjat!
A QSAN volt az idei év iF tervezői díj nyertese. A győztes termék az XCubeNAS. Minden évben, a világ legrégebbi, független tervezői szervezete, a hannoveri-székhelyű iF International Forum Design GmbH szervezi az iF Tervezői díjat.
Az OPTONICA LED – Energiatakarékos világítótestek, káros kibocsátások nélkül!
Az OPTONICA LED Európa egyik leggyorsabban növekvő LED-es világítási vállalata. A háztartási vagy ipari fények és textúrák teljes választékát kínálják, melyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. A termékeket úgy tervezték, hogy azok bármilyen igényt kielégítsenek.
LINDY- MÉLTÁNYOSSÁG, ŐSZINTESÉG, INTEGRITÁS
A korábban már bemutatásra került LINDY márka bővebb megismertetését tűztük ki célul. A LINDY márka több mint nyolc és fél évtizede az innováció és a magas színvonalú kapcsolódási és technológiai megoldások, valamint a méltányosság, az őszinteség és az integritás értékeinek szinonimája. A világ vezető IT és AV csatlakozási termékeinek és megoldásainak szállítója, az erős ügyfélkapcsolatok létrehozása, a kiváló szolgáltatás és a kiváló minőség révén.