Bemutatkozik a QSAN XS1200 sorozata!
2018.04.04.
Ismerje meg a QSAN XS1200 sorozat előnyeit!
 

Bemutatkozik az QSAN XS1200 sorozata

 

A QSAN XCubeSAN XS1200 sorozat egy kettős vezérlőjű SAN kialakítás, kielégítve a kis- és közép vállalkozások igényeit. Támogatva mind a Fibre Channel és mind az iSCSI-t, az XS1200 képes kezelni a szükséges terhelést. A QSAN számos jellemzőt kínál, beleértve az SSD író/olvasó cache-t, snapshotokat, helyi kötet klónokat és a távoli replikációt. Belül a vezérlőket az Intel D1500 kétmagos CPU-k látják el, valamint a 4GB DDR4-es memória. Azoknak akik bővíteni szeretnék, a QSAN XD5300 bővítő egységet nyújt; az XS1200 képes támogatni akár 286 meghajtót.

 

Az XS1200 családon belül, a QSAN számos lehetőséget biztosít akár egy akár két vezérlővel. Az XS1224S/D 4U, 24x 3.5", az XS1216S/D 3U, 16x 3.5" és az XS1212S/D 2U, 12x 3.5" kialakítású rendszer. Az XS1226D egyedülálló módon nyújt 26x 2.5" merevlemez helyet elől, kettővel többet mint általában a legtöbb szerver. A tesztelés RAID10-ben zajlik, tehát az extra helyek használhatóak hot spare-ként. Más RAID konfigurációk használhatják a helyeket arra, hogy extra kapacitást nyújtsanak.

Minden vezérlő két bővítő slotot nyújt, mely támogatja az 1GbE, 10GbE, Fibre Channel-t és számos kombinációt. Minden vezérlőnek van iker 10GbE-s portja az alaplapon. Az adatintegritás és hozzáférhetőség egy rendszerhez, mint itt, nagyon fontos. Azoknak akik szeretnének az adatelérés védelemhez egy extra réteget, a QSAN egy Cash-to-flash modult ajánl, mely M.2 SSD-vel érkezik, illetve tartalmaz BBM, vagy SCM modult.

 

Design és kialakítás

Az XS1226D egy kettős vezérlős aktív/aktív tároló2U-s profillal, mely 26 2.5" HDD helyet foglal magában SAS HDD-k vagy SSD-k számára. A 26 lemezes formátum újdonságnak számát, mivel a legtöbb rendszer csak 24 hellyel rendelkezik, ezáltal a QSAN egy lépéssel előrébb jár a versenyben. Az előlap jobb szélén helyezkedik a bekapcsoló gomb, az UID (Egyedi azonosító) gomb, a rendszer hozzáférés és státusz LED-ek, valamint az USB port az USB LCM modul-hoz.

A ház hátuljában található a két redundáns tápegység, mint kettős vezérlő. Mindkét vezérlőnek van alaplapi iker 10Gbase-T hálózati csatlakozója. A további csatlakozásért, minden vezérlő rendelkezik két kiszolgáló kártya foglalattal, mely feltölthető kettő vagy 4 portos  8/16Gb kártyával, vagy kettő, illetve 4 portos 1-10Gb Ethernet kártyával. Ez a lehetőségek széles skáláját biztosítja a felhasználóknak, hogy tárolókat csatlakoztassanak különböző adatközpont környezetekhez. A bővítési lehetőség támogatott  két 12Gb/s SAS porton keresztül vezérlőnként, lehetővé téve a SAS 3.0 bővítést.

 

Kezelés és használhatóság

A QSAN XS1200 sorozat a cég QSAN SANOS operációs rendszerét használja, abból is a jelenlegi 4.0 kiadást. Az OS rendelkezik egy egyszerű és intuitív réteggel. A képernyő bal szélén különböző fő és almenük vannak az olyan funkciókhoz, mint a Rendszer beállítások, Kiszolgáló csatlakozás, Tároló kezelés, Adatmentés, Virtualizálás, és nyomonkövetés. Minden fő menünek van almenüje is, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy elméjüljenek a specifikációkban. Tehát a SANOS 4.0 egyszerű hozzáférést nyújt a felhasználóknak minden funkcióhoz amire szükségük lehet mikor kezelik a SAN-t.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Tökéletes hangzás a Divoom termékeivel
A digitális zene és az intelligens eszközök megváltoztatták az emberek zenei igényeit. A Divoom a legújabb audiotechnológiát használva és ezt korszakalkotó dizájnnal felturbózva a felhasználói élményekhez jobban illeszkedik, mint valaha. Ez nem a nagy múltú márkajelzésekről vagy a kereskedelem és a befektetett marketingről szól, hanem egyszerűen tényleg a tökéletes hangzásról szól.
A QSAN XCubeNAS kapta meg a megtisztelő, magas tervezői minőségért járó Red Dot-díjat: Terméktervezé
A QSAN Technology, egyike a vezető storage technológia tervezőinek és kivitelezőinek, nyerte az idei év Red Dot díját: Terméktervezés 2019.Az XCubeNAS megkapta a Red Dot-ot, melyet a neves zsűri csak a kiemelkedő dizájnnal rendelkező termékeknek ítél oda.
PowerCube – dizájnos, modern és praktikus elosztó adapterek
A Powercube termékek gyártója az Allocacoc. Az Allocacoc egy ipari formatervező cég. Az ipari formatervezés nem korlátozódik egy kategóriára, vagy jelenlegi ipari vonalra. A 2011-es megalakulás óta a Allocacoc olyan filozófiát hozott létre, amelynek célja, hogy újratervezze a mindennapi életet az innovatív, meglévő termékek révén.