Bemutatkozik a QSAN XS1200 sorozata!
2018.04.04.
Ismerje meg a QSAN XS1200 sorozat előnyeit!
 

Bemutatkozik az QSAN XS1200 sorozata

 

A QSAN XCubeSAN XS1200 sorozat egy kettős vezérlőjű SAN kialakítás, kielégítve a kis- és közép vállalkozások igényeit. Támogatva mind a Fibre Channel és mind az iSCSI-t, az XS1200 képes kezelni a szükséges terhelést. A QSAN számos jellemzőt kínál, beleértve az SSD író/olvasó cache-t, snapshotokat, helyi kötet klónokat és a távoli replikációt. Belül a vezérlőket az Intel D1500 kétmagos CPU-k látják el, valamint a 4GB DDR4-es memória. Azoknak akik bővíteni szeretnék, a QSAN XD5300 bővítő egységet nyújt; az XS1200 képes támogatni akár 286 meghajtót.

 

Az XS1200 családon belül, a QSAN számos lehetőséget biztosít akár egy akár két vezérlővel. Az XS1224S/D 4U, 24x 3.5", az XS1216S/D 3U, 16x 3.5" és az XS1212S/D 2U, 12x 3.5" kialakítású rendszer. Az XS1226D egyedülálló módon nyújt 26x 2.5" merevlemez helyet elől, kettővel többet mint általában a legtöbb szerver. A tesztelés RAID10-ben zajlik, tehát az extra helyek használhatóak hot spare-ként. Más RAID konfigurációk használhatják a helyeket arra, hogy extra kapacitást nyújtsanak.

Minden vezérlő két bővítő slotot nyújt, mely támogatja az 1GbE, 10GbE, Fibre Channel-t és számos kombinációt. Minden vezérlőnek van iker 10GbE-s portja az alaplapon. Az adatintegritás és hozzáférhetőség egy rendszerhez, mint itt, nagyon fontos. Azoknak akik szeretnének az adatelérés védelemhez egy extra réteget, a QSAN egy Cash-to-flash modult ajánl, mely M.2 SSD-vel érkezik, illetve tartalmaz BBM, vagy SCM modult.

 

Design és kialakítás

Az XS1226D egy kettős vezérlős aktív/aktív tároló2U-s profillal, mely 26 2.5" HDD helyet foglal magában SAS HDD-k vagy SSD-k számára. A 26 lemezes formátum újdonságnak számát, mivel a legtöbb rendszer csak 24 hellyel rendelkezik, ezáltal a QSAN egy lépéssel előrébb jár a versenyben. Az előlap jobb szélén helyezkedik a bekapcsoló gomb, az UID (Egyedi azonosító) gomb, a rendszer hozzáférés és státusz LED-ek, valamint az USB port az USB LCM modul-hoz.

A ház hátuljában található a két redundáns tápegység, mint kettős vezérlő. Mindkét vezérlőnek van alaplapi iker 10Gbase-T hálózati csatlakozója. A további csatlakozásért, minden vezérlő rendelkezik két kiszolgáló kártya foglalattal, mely feltölthető kettő vagy 4 portos  8/16Gb kártyával, vagy kettő, illetve 4 portos 1-10Gb Ethernet kártyával. Ez a lehetőségek széles skáláját biztosítja a felhasználóknak, hogy tárolókat csatlakoztassanak különböző adatközpont környezetekhez. A bővítési lehetőség támogatott  két 12Gb/s SAS porton keresztül vezérlőnként, lehetővé téve a SAS 3.0 bővítést.

 

Kezelés és használhatóság

A QSAN XS1200 sorozat a cég QSAN SANOS operációs rendszerét használja, abból is a jelenlegi 4.0 kiadást. Az OS rendelkezik egy egyszerű és intuitív réteggel. A képernyő bal szélén különböző fő és almenük vannak az olyan funkciókhoz, mint a Rendszer beállítások, Kiszolgáló csatlakozás, Tároló kezelés, Adatmentés, Virtualizálás, és nyomonkövetés. Minden fő menünek van almenüje is, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy elméjüljenek a specifikációkban. Tehát a SANOS 4.0 egyszerű hozzáférést nyújt a felhasználóknak minden funkcióhoz amire szükségük lehet mikor kezelik a SAN-t.

Hírlevél | Feliratkozás
|
Hírek | Összes »
Nagyobb teljesítmény, kevesebb hely felhasználással
A CyberPower Smart App UPS Online egyedi kialakítása még nagyobb teljesítményt kínál, kevesebb helyigénnyel.
Kisorsoltuk az Alphasonic EXPO nyerteseit!
Idén is megrendezésre került az Alphasonic EXPO, ahol rengeteg nyereményjátékkal készültünk az ide látogatóknak!
A QSAN megbízhatóan teljesít a Continental-nál is!
Az új üzemben megvalósítandó felügyeleti alkalmazás SAN-alapú teljesítményt igényel (magas IOPS) rendkívül szűk költségvetéssel. Nem csak gyorsnak kell lennie, de a fizikai korlátokat is ki kell elégítenie.