GIGASET ECO DECT Telefon SL750H Pro

SL750HPRO    

  • GIGASET ECO DECT Telefon SL750H Pro
Cikkszám: SL750HPRO
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: SL750HPRO
Gyártó: GIGASET
Garancia: 24 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Az SL750H PRO nem csak egyszerűen kisebb – minden szempontból jobb készülék. Az első dolog ami feltűnik, hogy milyen nagyszerű érzés a kezünkben tartani a telefont: szélesebb, jelentősen vékonyabb és sokkal elegánsabb.

A kézibeszélő rendelkezik a Gigaset pro üzleti funkciókkal, kiegészítve Bluetooth-szal, rezgőhívással és audió profilokkal. Ez teszi lehetővé, hogy a telefon megfeleljen a személyes igényeinek a különleges helyzetekben. A mikro-USB csatlakozó előkészíti az SL750H PRO-t a jövőbeli szoftverfrissítésekre, hogy így támogassa a Gigaset pro DECT hálózatokat. Így a telefon tökéletesen használható az N720 IP Multicellás és az N510 IP Egycellás Gigaset pro rendszerekkel is.

Továbbá a telefon más GAP kompatibilis bázisállomásokhoz is csatlakoztatható, legyen az akár Egy- vagy Multicellás környezet. A készülék karcolás- és fertőtlenítőszer álló, illetve a sima és kiváló minőségű polimer felület zökkenőmentesen illeszkedik az új 2,4”-os kijelzőhöz. Ez egy olyan folyamatos forma, ahol a hardver és a szoftver tökéletes egyensúlyban van, létrehozva az SL osztályú telefonok olyan új generációját, ami minden szempontból jobb.

 

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek
Top termékek
Nincs a szűrésnek megfelelő találat.