GRANDSTREAM Kaputelefon - GDS3710

GDS 3710    

  • GRANDSTREAM Kaputelefon - GDS3710
Cikkszám: GDS3710
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: GDS 3710
Gyártó: GRANDSTREAM
Garancia: 12 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

A GDS3710 egy HD kamerával felszerelt kaputelefon, amely nagy felbontású IP kameraként, és telefonként is szolgál.

Beépített félgömb alakú kamerája 180 fokos szögben képes videojelet venni, beépített RFID chipleolvasóval rendelkezik, valamint beépített mikrofont és hangszórót tartalmaz. Mozgásérzékelőt és PoE-t támogat. SIP video streaming NVR-ekre, videokészülékekre ,IP telefonokra. 

A GDS3710 egy IP video ajtórendszer, amely egyúttal nagyfelbontású IP megfigyelő kameraként és IP kaputelefonként is szolgál, így bármilyen méretű épületbe telepíthető a beléptetés és a biztonsági megfigyelés biztosítására.

Ez a nagy teljesítményű IP video ajtórendszer 180 fokos videomegfigyelési szöget kínál, így faltól falig lefedi a területet. A beépített RFID chipolvasó kulcs nélküli biztonságos bejutást tesz lehetővé, a beépített mikrofon és hangszóró a kaputelefon funkcióit látják el, míg a riasztó be- és kimenet a meglévő biztonsági eszközökkel történő integrációt segíti elő.

A GDS3710 integrálható a Grandstream ingyenes menedzsment segédprogramjával, a GDS Managerrel, amellyel az RFID-kártya adatait, video-hírcsatornákat és magát az eszközt kezelheti. A GDS3710 ONVIF Profile S kompatibilis, így integrálható bármilyen third-party ONVIF kompatibilis megfigyelő vagy rögzítő eszközzel.

A fejlett képérzékelő processzor (ISP) és a legkorszerűbb képalgoritmusok segítségével a GDS3710 1080p FHD felbontású videofelbontást biztosít, és kivételes teljesítményt nyújt bármilyen megvilágítási helyzetben. Támogatja a SIP / VoIP technológiát kétirányú audio és video streaming-hírcsatornákkal, közvetlenül az okostelefonokra, a SIP végpontokra és a GDS menedzsment szoftverre.

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek