TP-LINK OMADA Switch 8x1000Mbps + 2xGigabit SFP + 1xkonzol port, Menedzselhető, TL-SG3210

TL-SG3210    

  • TP-LINK OMADA Switch 8x1000Mbps + 2xGigabit SFP + 1xkonzol port, Menedzselhető, TL-SG3210
Cikkszám: TL-SG3210
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: TL-SG3210
Gyártó: TP-LINK
Garancia: 60 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

A JetStream SG3210 egy 8 portos L2 rétegben funkcionáló, nagy teljesítményű, menedzselhető switch - elsősorban kis- és középvállalkozásoknak fejlesztve.

Gazdag Layer 2 funkciók és vállalati szintű Qos, valamint robusztus biztonság és menedzsment jellemzi szoftver tekintetében.

Az IP-MAC-Port-VID összekapcsolás és Access Control List (ACL) funkciók védenek a továbbítási zavarok, az ARP, a DoS támadások, stb. ellen.
Továbbá port biztonságot, Storm vezérlést, DHCP snoopingot nyújt.

A switch támogatja a 802.1X hitelesítést, mellyel együtt a RADIUS kiszolgáló igényel némi hitelesítési információt, mielőtt a hálózati hozzáférést engedélyezi.

A vendég VLAN támogatja, hogy a nem-802.1X ügyfelek is elérhessenek meghatározott hálózati erőforrásokat.

A könnyen kezelhető webes kezelőfelület, valamint a CLI, SNMP és RMON gyorsabb telepítési és konfigurálási, de kevesebb állásidőt jelent. A Layer 2 switchek, mint a TL-SL3428 több felhasználási lehetőséget is támogatnak felsorakoztatva teljes Layer 2 funkciókat, köztük a 802.1Q VLAN taget, port izolációt, port tükrözést, STP / RSTP / MSTP-t, LACP-t (Link Aggregation Control Protocol) és a 802.3x Flow Controlt.

A switch fejlett funkciókat biztosít a hálózat karbantartásához is. Ilyen a Loop Back Detection, a kábeldiagnosztika és az IGMP-Snooping. Az IGMP-snooping biztosítja, hogy a switch intelligensen továbbítsa a multicast adatfolyamot csak az arra jogosult eszközöknek, miközben az IGMP elutasít minden olyan port-szintű csatlakozást, ami illetéktelen hozzáférés lenne.

Hardver szempontjából 8 darab 10/100/1000 Mbps RJ45, és 2 darab 100/1000 Mbps kombó SFP csatlakozó, és 1 darab konzol port helyezkedik el az előlapon. Sávszélesség oldalról 20 Gbps adatsebesség, és 14,9 Mpps csomagtovábbítási sebesség jellemzi.

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek