QSAN XCubeDAS XD5312-S Single Controller, 2U, 12 x 3.5 HDD

XD5312S-EU    

  • QSAN XCubeDAS XD5312-S Single Controller, 2U, 12 x 3.5 HDD
Cikkszám: XD5312S-EU
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: XD5312S-EU
Gyártó: QSAN
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Általános jellemzők

A megosztott adatok tárolásának klasszikus módja a szerverekben elhelyezett adattárolók alkalmazása, azaz a közvetlenül csatolt tárolás(DAS - Direct Attached Storage).

A hálózati szerverekkel közvetlenül összekötött tárolók használata sokáig kizárólagosan alkalmazott módszer volt, ennek következtében a hátrányaira hamar fény derült. Legnagyobb problémája, hogy szerverleállás esetén a csatolt háttértárak nem elérhetőek, illetve felesleges kapacítások alakulhatnak ki, a csoportosítás hiányának következménye miatt.

A szabványos miniSAS HD csatlakozásnak köszönhetően nem csak QSAN, hanem más rendszerek bővítésére is használható. Az 5 darab SAS3 port konfigurálható bemenet, vagy kimenetként. Továbbá a tömbön belül különböző zónák alakíthatók ki, és azok különböző portokhoz hozzárendelhetők, így egy DAS tárólóval több független eszköz tárhelybővítése lehetséges.

Termék jellemzők

A QSAN XCubeDAS XD5300 sorozat egy költséghatékony DAS (Közvetlenül Csatolt Tároló), továbbá egy Raid bővítő megoldás a QSAN SAN tároló rendszereihez. A széria intelligens és rugalmas futásidő konfigurációt nyújt a 10 x 12Gb/s SAS portokhoz, valamint lehetővé teszi a 480Gb/s adat sávszélesség teljes kihasználását a különböző alkalmazásokhoz. Az XD5312-S 2U magas, és egy vezérlővel szerelt modell. Háttértár szempontjából, 12 darab 3,5" HDD, vagy 2,5" SSD helyezhető a készülékbe. Két redundáns, 770W teljesítményű, 80 PLUS platinum tápegység biztosítja a megfelelő tápellátást. A gyártó 3 év garanciát vállal a termékre.

 

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek
Kapcsolódó hírek
A legújabb QSAN tároló kezelő rendszer
Top termékek
Nincs a szűrésnek megfelelő találat.