AJAX Hub Plus WH

AJ-HP-WH    

  • AJAX Hub Plus WH
Cikkszám: AJ-HP-WH
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: AJ-HP-WH
Gyártó: AJAX
Garancia: 12 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

AJAX Hub Plus

Második generációs intelligens vezérlő, négy kommunikációs csatornával, erősebb processzorral, háromszoros RAM, és kétszeres flash memória kapacitással. Az AJAX Hub Plus folyamatosan felügyeli a csatlakoztatott érzékelők működését, és ha szükséges továbbítja a riasztásokat a felhasználóknak és a távfelügyeleti cégnek.

Nagy területek védelmére

Az AJAX Hub Plust úgy tervezték, hogy ideális legyen nagy területek védelmére is. Az új erőteljes processzornak, és megnövelt memória kapacitásnak köszönhetően akár 150 érzékelőt és 50 kamerát csatlakoztathatunk a központhoz, valamint 99 felhasználót és 25 csoportot kezelhetünk a magasabb biztonsági szint elérése érdekében.

Minden lehetséges kommunikációs csatornát támogat

AZ AJAX Hub Plus abszolút piacvezető a riasztóközpontok között a támogatott kommunikációs csatornák számának tekintetében. A központ Wi-Fi, Ethernet, WCDMA, és GSM hálózaton keresztül is képes csatlakozni az internetre. A fentiek együttesen biztosítják a rendkívül stabil kapcsolatot, és az azonnali riasztást a tulajdonosoknak és a távfelügyeleti cégnek.

Az AJAX Hub Plus központot GMS modullal is felvértezték, amely két 2G vagy 3G SIM kártyát is képes kezelni egy időben. Egyszerre akár két különböző szolgáltató SIM kártyája is használható, a kommunikációs hibák kockázata nélkül. Ha egyik SIM kártya nem válaszol a központ automatikusan átvált a másikra.

Az AJAX Hub Plus lehetővé teszi a redundáns internetkapcsolat használatát is, ha a központi egységet két egymástól független szolgáltató hálózatához csatlakoztatja: Az elsődleges az Ethernet kapcsolat, a másodlagos pedig a Wi-Fi.

Egyszerű telepítés és programozás

Az AJAX Hub Plus beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így nincs szükség kábelezésre a routerhez való csatlakozáshoz. Az érzékelők hozzáadása és az összes beállítás egyszerűen elvégezhető a mobilalkalmazás segítségével. A készülék fizikai telepítése csak néhány percet vesz igénybe a SmartBracket konzolnak köszönhetően.

Technikai adatok:
Besorolás: A biztonsági rendszer intelligens központi egysége, Wi-Fi, Ethernet támogatással, valamint két SIM kártya foglalattal.
A csatlakoztatott érzékelők maximális száma: 150
Kamera támogatás: Akár 50db kamera
Felhasználók maximum száma: 99
Csoportok maximális száma: 25
Mobil alkalmazás: iOS 9.1-től, Android 4.1-től
Kommunikációs csatornák: Ethernet, Wi-Fi 2,4GHz (802.11b/g/n), 2G (850,900,1800,1900 MHz), 3G (WCDMA 900, 1200 B8/ B1)
Riasztás kézbesítési ideje: 0,15 másodperc
Értesítés típusok: SMS, hívás, push
Váltás 2G és 3G között: Azonnali
Váltás a SIM kártyák között: 4 perc
Processzor: ARM
Operációs rendszer: OS Malevich
Tápellátás: 110-240 V
Akkumulátor: Li-Ion 2 Ah (Akár 16 óra áthidalási idő)
Működési hőmérséklet: -10 ° C és + 40 ° C között
Méretek: 163 x 163 x 36 mm
Súly: 350 g
Garancia: 2 év a vásárlástól számítva
Csomag tartalma: AJAX Hub Plus központ, SmartBracket konzol, tápkábel, hálózati kábel, szerelési készlet, felhasználói útmutató

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek
Kapcsolódó hírek
A 2011 óta működő Ajax Systems professzionális riasztórendszereket fejlesztett ki, kombinálva az innovatív mérnöki tapasztalatokat, a tudást és a technológia tervezését.
Az Ajax képességei nem érnek véget a hagyományos riasztókkal. FireProtect és LeaksProtect érzékelők beépítésével védekezhet a tűz, a beázás és a szénmonoxid okozta károk ellen.
Legutóbb néztem: