AJAX REX WH

AJ-REX-WH    

  • AJAX REX WH
Cikkszám: AJ-REX-WH
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: AJ-REX-WH
Gyártó: AJAX
Garancia: 12 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Ajax ReX

ReX az Ajax jelerősítője, ami képes kiterjeszteni a védett terület határait. A Hubhoz hasonlóan vezérli a hozzá kapcsolt eszközöket, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy jelentős távolságba helyezze a biztonsági eszközöket a Hubtól. A Rexxel a lefedettségi terület, akár 16 km2-is lehet.

Erősíti a biztonsági rendszert

A Rex jelerősítő hatótávolsága 1800 méter. A szokásos jelerősítők növelik a riasztó jel elvesztésének a kockázatát, de a Rex új szintre emelte az Ajax megbízhatóságát. A Rex nem csak egy jelerősítő, hanem egy döntéshozatali központ, hasonlóan a Hubhoz, ha elveszti a Hubbal a kapcsolatot, akkor átveszi az irányítást és a Rex aktiválja a Szirénát.

Technikai adatok:

Riasztás kézbesítési ideje: 0,3 másodperc
Értesítés típusok: SMS, hívás, push
Processzor: ARM
Operációs rendszer: OS Malevich
Tápellátás: 110-240 V
Akkumulátor: Li-Ion 2 Ah (Akár 35 óra áthidalási idő)
Működési hőmérséklet: -10 ° C és + 40 ° C között
Méretek: 163 x 163 x 36 mm
Súly: 350 g
Garancia: 2 év a vásárlástól számítva

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek
Kapcsolódó hírek
A 2011 óta működő Ajax Systems professzionális riasztórendszereket fejlesztett ki, kombinálva az innovatív mérnöki tapasztalatokat, a tudást és a technológia tervezését.
Az Ajax képességei nem érnek véget a hagyományos riasztókkal. FireProtect és LeaksProtect érzékelők beépítésével védekezhet a tűz, a beázás és a szénmonoxid okozta károk ellen.
Top termékek
Nincs a szűrésnek megfelelő találat.
Legutóbb néztem: