SAMSUNG SSD PM893 240GB SATA

MZ7L3240HCHQ-00A07    

 • SAMSUNG SSD PM893 240GB SATA
 • SAMSUNG SSD PM893 240GB SATA
 • SAMSUNG SSD PM893 240GB SATA
Cikkszám: MZ7L3240HCHQ-00A07
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: MZ7L3240HCHQ-00A07
Gyártó: SAMSUNG
Garancia: 60 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Adatközponti igényekre optimalizálva

A 2,5 hüvelykes mérettényezővel és 6 Gb/s-os SATA interfésszel, akár 7,68 TB-os tárolókapacitással érkező PM893 megfelel a kiszolgálói tárolórendszerek igényeinek, és a végpontok közötti adatvédelemnek köszönhetően megnöveli a kritikus adatok megbízhatóságát.

Vegyes terhelésekhez is megfelelő teljesítmény

A PM893-at úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt érjen el a magas szintű QoS (szolgáltatásminőség) mellett a SATA interfész alatt. Az akár 550/520 MB/s-os szekvenciális olvasási/írási sebesség és a 98K/30K IOPS véletlenszerű olvasási/írási sebessége ideálisak nagy mennyiségű adat kezelésére.

Biztonságos kritikus adatok

Az adatintegritás kritikus fontosságú az adatközponti SSD számára. A PM893 végponttól végpontig terjedő adatvédelemmel van ellátva, amely biztosítja a konzisztenciát a teljes adatátviteli útvonalon, és áramkimaradás elleni védelemmel megakadályozza az adatsérülést áramkimaradás esetén.

Fokozott működési hatékonyság

Sokkal többet érj el kevesebbel. Érjen el nagyobb hatékonyságot és teljesítményt a régebbi tárolórendszerekhez képest, kevesebb szerverrel, csökkentett teljesítménnyel és hűtéssel, valamint alacsonyabb TCO 3-mal, mindezt a fejlett Samsung SSD Toolkit szoftver hatékony kezelésével.

Samsung megbízhatóság és minőség

Tapasztalja meg a kiváló SSD-minőséget és a házon belüli gyártás megbízhatóságát a Samsung által épített alkatrészek használatával. Tegye lehetővé, hogy a hét minden napján, 24 órában járó vállalkozás gyorsabban, hatékonyabban és alacsonyabb költségek mellett működjön világszínvonalú megbízhatósággal, korlátozott 5 éves garanciával.

 • Kiegészítők
 • Specifikáció
 • Részletek »
 • GyIK
 • Értékelés
 • Letöltések
 • Hasonló termékek