ROLINE Kábel DisplayPort 1.4, DP-DP; M/M, 1.5m

11.04.5798-20    

  • ROLINE Kábel DisplayPort 1.4, DP-DP; M/M, 1.5m
Cikkszám: 11.04.5798-20
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: 11.04.5798-20
Gyártó: ROLINE
Garancia: 12 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

ROLINE DisplayPort kábel mindkét oldalon DP csatlakozással Ultrabook, Notebook/Laptop vagy PC monitorhoz, TV-hez vagy projektorhoz történő csatlakoztatásához – kiváló minőségű képernyő átvitelhez akár 7680x4320 @60Hz felbontással! A DisplayPort egy univerzális csatlakozási szabvány kép- és hangjelek továbbítására, széles körben ismert és elismert a számítógépekben, az iparban és a modern háztartási vezetékekben. Az alkalmazások elsősorban monitorok vagy projektorok számítógépekhez, notebookokhoz/laptopokhoz, ultrabookokhoz, NUC-okhoz és hasonló eszközökhöz való csatlakoztatását foglalják magukban. A csatlakozó kevesebb helyet igényel, mint a VGA vagy a DVI, ezért alkalmasabb hordozható eszközökhöz egy grafikus kártya két csatlakozójához (egy nyíláslemezen). A DisplayPort v1.4 támogatja a Display Stream Compression 1.2a (DSC), a Forward Error Correction és a HDR10 szabványt. A DP v1.4 maximális felbontása 8K (7680x4320) @60Hz vagy 4K (3840x2160) @120Hz A praktikus csatlakozó kialakítás megakadályozza, hogy a kábel kicsússzon a DisplayPort aljzatból, és stabil hang- és képátvitelt garantál. Kompatibilis DP v1.4 (max. 7680 x 4320 @ 60Hz)
  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek
Kapcsolódó hírek
A ROLINE termékek hosszú távú professzionális felhasználásra lettek tervezve, amiről a gyártó 2 év teljes körű jótállással biztosítja a vásárlóit. A termékeik elkészítésekor fontosnak tartják a minőségi anyaghasználatot és a kialakítást amellett, hogy azok árai vonzóak és elérhetőek maradjanak a vásárlók számára.