NCOMPUTING Access Terminal RX-HDX - Citrix, MS RDP

RX-HDX    

  • NCOMPUTING Access Terminal RX-HDX - Citrix, MS RDP
  • NCOMPUTING Access Terminal RX-HDX - Citrix, MS RDP
Cikkszám: RX-HDX
Mennyiségi egység: db
Gyártói cikkszám: RX-HDX
Gyártó: NCOMPUTING
Garancia: 12 hónap
 
Információkérés
Figyelem! A mező termékkel kapcsolatos információ kérésre, észrevételeinek közlésére szolgál. Az alábbi mezőben Ön által beírt szöveg nem minősül rendelésnek! Kérjük rendelését a web áruházon keresztül, kosárba tétellel szíveskedjen leadni, illetve rendelésével kapcsolatos információkat a rendelés során szíveskedjen megadni, mert az utólag ide rögzített rendeléseket és azzal összefüggő kéréseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni. Köszönjük!
Tárgy:
Leírás:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Az RX-HDX vékony kliens, a legújabb Raspberry Pi 3 alapú platform. A nagyobb teljesítményű asztali számítógépeket hivatott kiváltani, Remote-Desktop technológiában. A Remote-Desktop a windows operációs rendszerek hálózaton keresztüli kezelését lehetővé tevő beépített szolgáltatása. A Távoli Asztal szolgáltatás a Windows asztal elérését, és manipulálását teszi lehetővé úgy, mint ha a felhasználó közvetlenül a vezérelt gép billentyűzete, és monitora előtt ülne.

Korábbi modellekhez képest nagy újítást hozott a kétmonitoros megjelenítési mód, melyre egy külön megvásárolható HDMI adapterrel van lehetőség. Az RX-HDX full HD képet, és teljes kliens/szerver oldali renderelést biztosít, a videó fájlok hatékony lejátszása érdekében, 1920x1200 felbontásig. Az RX-HDX integrálja a vállalati szintű eszközkezelő szoftvert, így nagymértékben skálázható, rugalmas és könnyen kezelhető.

Az eszközön 4 darab USB 2.0 csatlakozási lehetőség van, így számtalan periféria csatlakoztatható, külső adattároló, nyomtató, szkenner, kártyaolvasó, fejhallgató vagy hangszoró és egyéb perifériák.

Beépített Ethernet és Wifi technológiával rendelkezik, és mindezek minimális 5 watt-os fogyasztás mellett, mely alvó üzemmódban tovább csökken. A eszköz optimalizált a Citrix HDX Ready integrációhoz, alacsony költségű és hatékony asztali virtualizációt biztosítva.

  • Kiegészítők
  • Specifikáció
  • Részletek »
  • GyIK
  • Értékelés
  • Letöltések
  • Hasonló termékek